Rock iz Mostara

Bend KoSuOvI objavio dva singla

Lifestyle / Flash | 16. 04. 2014. u 08:38 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rock bend KoSuOvI iz Mostara objavio je dva singla ''Gubim Dah'' i ''Istina'' koji će ujedno biti i najava za prvi album naziva ''Gubim Dah''.

Za produkciju spomenutih numera zaslužni su Đeno Mujić i Atilla Aksoj, autor teksta i glazbe je Feđa Ibrulj, a anranžmana ''KoSuOvI''. Snimanje potpisuje studio "Baraka", Mostar, a mix i mastering "Epicentar Studio" iz Mostara.

Članovi benda: Feđa Ibrulj, gitare i vokal, Adnan Bato Kalafat, bas gitara, Adnan Bega Beganović, klavijature,Ervin Erva Husagić, bubnjevi.

Bend je osnovan u Mostaru 2011. godine, a žanr koji sviraju je rock and roll. Osnivači benda su: Ibrulj Feđa, Adnan Bato Kalafat i Miro Spužević.
Nakon uspješne godine lokalnog djelovanja i sviranja ''covera'', bend počinje sa radom na autorskim pjesmama.

Što se tiče lokalne razine bend je svirao u svim poznatijim klubovima u Mostaru, sudjelovao u brojnim emisijama na radiju, humanitarnim rock festivalima i koncertima.

''Početkom 2013. godine smo stigli i do Sarajeva gdje smo imali impozantan nastup u klubu „Undergorund“ sudjeluju na Student festu, izvan konkurencije. U ljeto 2013. dolazi do početka realizacije planova autorskog rada tako da smo sa snimanjem prvog albuma počeli već u studenom'', rekao je Feđa Ibrulj frontmen benda..

Bend je trenutno u završnoj fazi priprema za promociju albuma naziva Gubim Dah, na kojem će se naći deset pjesama uključujući jednu instrumentalu i jednu pjesmu na engleskom jeziku. Promocija albuma je planirana krajem svibnja 2014. u Mostaru.

Veliki utjecaj na bend su imali Van Gogh, Kerber, Osvajači, Europe, Don Dokken, Iron Maiden.

Rad ovog mostarskog benda možete pratiti na youtubeu i Facebooku.

Kopirati
Drag cursor here to close