Peti put pred oltarom

Bakina bivša supruga udaje se za 23 godine mlađeg Superbebu

Lifestyle / Flash | 24. 02. 2017. u 20:34 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svetlana Ceca Kitić, bivša supruga Mostarca Blaža Sliškovića i nekad najbolja rukometašica na svijetu, peti put staje pred oltar.

Njezin odabranik Dejan Vuković mlađi je od nje pune 23 godine, a u vezi su nešto više od mjesec dana.

Vuković je novinarima Dnevnog avaza izjavio je kako se nakon izdržavanja zatvorske kazne smirio i kako su 43 dana sasvim dovoljna da zna da je Svetlana žena njegovog života.

Dejan Vuković, zvani Superbeba, često je ime u naslovima crne kronike, jer je poznat po krađama automobila i zatvorskim kaznama, a u zatvoru je izgubio nevjerojatnih 140 kilograma.

Iza Cece Kitić je burna ljubavna prošlost. Iza sebe ima čak četiri braka od kojih je svakako najupečatljiviji bio onaj s ikonom Hajduka Blažom Sliškovićem, za kojeg se udala 1980. godine.

O njihovoj svadbi brujala je čitava Jugoslavija, ali brak nije bio dugog vijeka i razveli su se nakon četiri mjeseca zajedničkog života.

Nakon Sliškovića udala se za rukometaša Dragana Dašića s kojim je, inače, bila u vezi prije udaje za Blaža i s njim je dobila sina Nikolu. Treći put se udala za kulturologa Gorana Bogunovića, s kojim ima kćerku Maru (24), a iz izvanbračne zajednice sa Zoranom Kovačevićem ima kćerku Aleksandru. Posljednji njen suprug je bio pet godina od nje mlađi pravnik Milan Magić

Kopirati
Drag cursor here to close