OKC Abrašević

Baden-Baden u Mostaru, obradujte uši nečim novim

Lifestyle / Flash | 19. 08. 2016. u 10:22 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu, 20.kolovoza u sklopu svoje mini turneje, u Mostar stiže jedan on najboljih bendova s regionalne glazbene scene, zagrebački Baden-Baden. Ovo je jedinstvena prilika za sve ljubitelje dobre glazbe da uživaju u energiji i svježem zvuku koji pruža ovaj bend.

Pukovniju Baden-Baden čini 5 legionara elektro-punka: Borna, Goran, Frank, Malić i Luka. U svibnju 2013. godine izbacuju svoj prvi EP koji se brzo proširio regionalnom underground scenom hitovima „Honigmund“ i „It's You“ te pokupio odlične kritike. Iako se činilo da su legionari posustali nakon EP-a i 3 kultna spota, oni su i dalje tu.

U rujnu 2015. godine izbacuju prvi singl „Of fear“ kojim najavljuju svoj prvi studijski album „La Drogue“ koji je svjetlo dana ugledao početkom travnja 2016. godine. S obzirom na to da je album istovremeno stvaran i sniman kroz godinu dana tijekom kojih je bend ušao u vlastiti svijet tjeskobnih i mračnih pop pjesama, La Drogue predstavlja presjek raznih kreativnih faza i stilskog napredovanja Baden-Badena.

Album je pokupio izvrsne kritike i podršku publike. Naoružani novim materijalom i videom u džepovima uskih džinsa, popraćeni hordom fanatičnih sljedbenika, spremno marširaju ususret zlim silama popularne glazbe.

Koncert će se održati u OKC Abrašević, s početkom u 22 sata. Cijena karte je 5 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close