Zabava na Blidinju

Autobusi besplatno voze na Blidinje

Zabava na Blidinju od ove sezone dobiva novu dimenziju. Na samom skijalištu ove godine održat će se prvi hercegovački zimski festival
Lifestyle / Flash | 03. 12. 2017. u 20:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zimska priča na Blidinju je po mnogočemu posebna, što posljednjih godine potvrđuje i sve veći broj turista. Beskrajna snježna bjelina, dah koji se ledi, ali i toplina vatre, kuhanog vina, urezali su se u srca svima koji su doživjeli Blidinje zimi.

Zabava na Blidinju od ove sezone dobiva novu dimenziju. Na samom skijalištu ove godine održat će se prvi hercegovački zimski festival – mjesto najbolje zabave za novogodišnje blagdane.

Da je zanimanje za Blidinje, gdje između ostalih nastupaju Jelena Rozga i Jole, ove godine iznenađujuće veliko, potvrdio je i Damir Ramljak Tigar, organizator Blidinje zima fest, piše Večernji list BiH.

 “Zanimanje je preko mojih očekivanja. Iako se tek prije par dana krenulo sa objavljivanjem, ponude VIP stolova više nema, svi su rasprodani za sami doček. Većina rezervacija je iz Dubrovnika, Splita, Šibenika, Zagreba”, kazao nam je Ramljak. Oni koji se odluče za praznike na Blidinju, moraju požuriti jer je i ponuda smještaja već pri kraju, a zbog velikog zanimanja, organizatori su se odlučili na varijantu besplatnog prijevoza autobusima iz Posušja i Širokog Brijega.

Kopirati
Drag cursor here to close