klošarskim stilom

Aubameyang u džogericama na gala večeri za izbor najboljeg igrača Afrike

Lifestyle / Flash | 06. 01. 2017. u 09:42 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velika nogometna zvijezda i najbolji strijelac dortmundske Borussije, Pierre-Emerick Aubameyang, poznat je i po svome glamuroznom načinu odijevanja, luksuznim automobilima, nakitu i drugim predmetima za samoisticanje.

Na ovogodišnjem izboru za najboljeg igrača Afrike, gdje je branio titulu iz prethodnog izbora, popularni Auaba došao je u crvenoj majici, crnim džoging hlačama, sve dopunjeno bordo sportskom kapom i tenisicama.

Radi usporedbe, prošle godine, kad je izabran za najboljeg afričkog igrača, Aubameyang je nagradu preuzeo u jednom iznimno elegantnom i ekstravagantnom odijelu.

Ove godine se reprezentativac Gabona morao zadovoljiti drugim mjestom, iza Riyada Mahreza (Leicester), dok je treći veznjak Liverpoola Mané.

Razlog ovakvome outfitu je izgubljena prtljaga Pierre-Emericka Aubameyanga na letu iz Frankfurta u Nigeriju, piše Bild.

Međutim, ovaj naoko klošarski stil odijevanja za jednu gala ceremoniju ima barem svoju novčanu vrijednost. Hlače koje nosi, model „Look at You“ od Philippa Pleina, stoje 598 eura!

Na Instagramu se Aubameyang slikao s bratom Willyjem uz sarkastične riječi na račun zrakoplovne kompanije Lufthansa, koja je kriva za nestanak njegove prtljage.

Dobra strana svega je što nogometaš i narednih tjedana ostaje u Africi, gdje počinje tamošnji kontinentalni kup, a 14. siječnja upravo u svojoj domovini Gabonu nastupit će Aubameyang protiv Gvineje Bisao.

Valjda će mu Lufthansa do tada pronaći i kofere...

Kopirati
Drag cursor here to close