Prilika za budućnost

Asmir Begović poziva mlade iz BiH u M-zonu

Lifestyle / Flash | 12. 04. 2016. u 09:07 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fondacija Mozaik se ponosi što je dobitnik glavne nagrade Dobro za filantropiju za naj filantropa među javnim osobama, Asmir Begović koji svojim društvenim doprinosima predstavlja uzor za mlade Bosne i Hercegovine, prepoznao prilike koje se nude u Mozaikovom programu M-zone društvenog poduzetništva.

'Pozivam mlade u BiH da budu dio ovog programa koji im omogućava da nauče nove vještine i da sami kreiraju svoje prilike za bolju budućnost!', izjavio je bh. nogometni reprezentativac, Asmir Begović, te posebno istaknuo kako je važno da se svi uključe u razvoj bh. društva i daju svoj doprinos. 'Uđite u M-zonu i gradite bolju BiH!', pozvao je na kraju Begović bh. mlade.

Naime, od 14. ožujka 2016. Fondacija Mozaik je službeno započela svoju desetogodišnju strategiju, program M-zone društvenog poduzetništva, kroz koju će osigurati priliku za obrazovanje u oblasti društvenih inovacija i društvenog poduzetništva za 50.000 mladih ljudi, podržati 1.000 društveno inovativnih projekata i investirati u 500 najuspješnijih mladih koji će pokrenuti 500 društvenih biznisa.

Ovogodišnjim javnim pozivom u M-zonu društvenog poduzetništva, koji je otvoren do 14. travnja 2016. godine, pozivaju se pošteni, ambiciozni, skromni, nepokolebljivi, strastveni i empatični mladi od 17 do 35 godina iz cijele Bosne i Hercegovine. Ulaskom u M-zonu imat će priliku realizirati društveno inovativni projekt koji nudi nova i bolja rješenja za stare probleme, usmjeren je na opće dobro i uključuje i osnažuje sve one kojih se taj problem tiče.

Kopirati
Drag cursor here to close