Savršeno umijeće

ARMANI CODE PROFUMO: Parfum Pour Homme

Lifestyle / Flash | 17. 02. 2016. u 13:59 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Intenzivan i vibrantan, Armani Code PROFUMO novi je muževni miris za muškarce koji nas prožima toplim bojama i uvlači u svijet kojem je umjetnost zavođenja stil života. Savršeno umijeće svladavanja svih kodova.

Code PROFUMO najnoviji je miris iz linije Armani Code, inspiriran savršenom elegancijom Armanijeva odijela, nepogrešivim odabirom za uzbudljive večernje izlaske. Code PROFUMO odražava uzbudljivu igru zavođenja između muškarca i žene. Budi osjetila, očarava i zagrijava atmosferu.

EKSPLOZIVNA vibraCIJA

Armani Code PROFUMO odiše snažnom, nepatvorenom muževnošću. Suptilna raskoš ovog očaravajućeg mirisa kreira neodoljivu privlačnost. Svjetlost se prelijeva iz transparentne do blistavo sjajne, od tame noći do blještavila jantara. Zavodljiva, moćna i odvažna, klasična bazna nota zrna tonke pojačana je senzualnim akordom jantara i drvenastim notama pepela divuze.

Raskoš glavnih nota upravo je briljantna. Miris se otvara esencijom zelene mandarine u kombinaciji sa svježom esencijom zelene jabuke i kardamoma. Na njih se nadovezuju aromatične note lavande i esencija muškatnog oraščića, obogaćene blistavom svježinom narančina cvijeta u samom srcu mirisa. Apsolut zrna tonke s akcentima duhana nježno ih obavija sugestivnim drvenastim akordima s primjesom jantara. Bogate kožne note esencije divuze miješaju se sa slatkoćom pralina. Stapanje mirisa s kožom gotovo je opipljivo. Uzbuđenje raste…

BOČICA ... iSTA, A RAZLIČITA

Odlikuje je ista, prepoznatljiva čistoća dizajna bočice Armani Code. Za Code PROFUMO korišteno je deblje staklo kako bi se postigao izražajniji efekt dubine, snage i intenziteta. Bočica mirisa Code PROFUMO je teža i doima se još dragocjenijom. Gradirani završni crni premaz priziva sjajne nijanse blistavog jantara. Brončani je čep ukrašen monogramom sa slovima GA. Odmah ispod nalazi se široki crni pojas, legendarni dio Armanijeva odijela.

digitalNA INOVACIJA: REKLAMA SNIMLJENA POMOĆU TEHNIKE PODIJELJENIH EKRANA

Giorgio Armani Parfums unosi inovacije u video oglašavanje korištenjem tehnike podijeljenih ekrana. Televizijska kampanja za Armani Code PROFUMO prisutna je i na društvenim mrežama s drugim ekskluzivnim digitalnim video uratkom za Armani Code. Eksplozivne vibracije utjelovio je Chris Pine, jedan od najzavodljivijih mladih američkih glumaca.

No, to nije sve. Prelaskom mišem preko ekrana gledatelji će moći istražiti sve detalje zabave i 'aftera' u društvu Chrisa Pinea, osjetiti ambijent i odabrati između misteriozne zavodljivosti mirisa Armani Code i senzualne vibracije mirisa Armani Code PROFUMO.

Kopirati
Drag cursor here to close