sve zbog messija

Antonellin bivši: Ako ništa, otkačila me je zbog jednog Messija

Lifestyle / Flash | 03. 07. 2017. u 20:21 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Većina fanova Lionela Messija vjeruje u priču o njegovoj vezi sa suprugom Antonellom Roccuzzo, gdje se kaže kako je ovaj zaljubljeni par u vezi još od zreloga djetinjstva.

Jedan prijatelj gospođe Messi ispričao je, međutim, o njezinoj ranijoj vezi s jednim drugim momkom, a Messi i Antonella u vezi su deset godina. Prema tvoj tvrdnji, njihova je veza postala ozbiljnijom 2007. godine.

Antonella je u svome društvu u Rosariju poznata pod nadimkom La Negra, a njezin prijatelj kaže kako su on i ostali iz istoga kruga upravo na Dan prijateljstva (El Día del Amigo), u srpnju 2007., otkrili kako je Antonella započela vezu s Leom Messijem.

"Našli smo se na uobičajeni način te večeri, a ona je izvadila jedan Blackberry mobitel koji joj je poklonio Leo. Ništa nam o tome nije kazala, ali mi smo naslutili kako su se njih dvoje počeli viđati", kazao je za magazin Para Ti jedan Antonellin bliski prijatelj, prenosi AS.

Messi i Antonella doista su se upoznali kao djeca, preko njezina rođaka koji se zove Luca Scaglia. Bili su jedno drugome zanimljivi, sjeća se Luca, a Leo je Antonelli, koja je imala osam godina, napisao u pismu: "Jednoga dana mi ćemo biti cura i momak".

Ipak, godinu dana kasnije, Messi je s obitelji otišao u Španjolsku, kako bi započeo svoju karijeru u FC Barcelona. Njegov odnos s Antonellom bio je nakon toga i dalje platonski. U kasnijim godinama Antonella je počela izlaziti s jednim drugim momkom.

No, nekoliko godina kasnije, ostavila ga je jer je čula da Messi dolazi u Argentinu. Prijatelj koji je otkrio sve ove pojedinosti kaže kako je Antonella ostavila svog momka kako bi potražila Lionela Messija.

Leo Messi i Antonella Roccuzzo u dobi kad su se upoznali

Ostavljeni momak, ''slomljenoga srca'', kazao je u filozofskome stilu: "Ona me je razočarala, ali bar me nije ostavila zbog nekog starijeg momka - otkačila me je zbog Lea Messija...", citirao ga je jedan lokalni list.

Terminando el cumple ?????? muchísimas gracias a todos por los saludos .. ??????

A post shared by Leo Messi (@leomessi) onJun 24, 2017 at 7:54pm PDT

Kopirati
Drag cursor here to close