Show

Andrija i Anđelka odlaze s malih ekrana

Lifestyle / Flash | 12. 06. 2016. u 07:30 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Serija 'Andrija i Anđelka' osvojila je srca publike širom regije. Andrija Milošević je na svom Instagram profilu objavio video u kome se on i glumica Anđelka Prpić opraštaju od publike jer se snima posljednja scena za popularnu seriju.

"Dragi moji, snimamo posljednji kadar 'Andrije i Anđelke'. Anđa plače za mene i za nju", kazao je Andrija, a Prpićka mu je poručila: 'Bježi'.

'Andriju i Anđelku' domaća publika zavoljela je još od prvih epizoda, kada smo se do suza smijali njihovim dogodovštinama.

U mnoštvu videa na YouTubeu s isječcima iz serije može se pogledati i onaj s urnebesno komičnom situacijom kada Andrija i Anđelka prelaze slovensku granicu, a Andrija s graničnim policajcem pokušava razgovarati na slovenskom jeziku, iako ga uopće ne razumije niti govori.

U središtu svih zbivanja su Andrija i Anđelka, dugogodišnji par u srednjim tridesetima, koji proživljava sve što inače proživljavaju muškarac i žena na njihovom mjestu, suočavajući se s nizom životnih situacija (kako u krevetu, tako i izvan kuće) na način koji nezadrživo izaziva smijeh.

POSLEDNJA SCENA ANDRIJE I ANDJELKE #andrijaiandjelka #ludiloudvoje

A video posted by Andrija Milošević (@andrijamilosevic_official) onJun 11, 2016 at 4:10am PDT

Kopirati
Drag cursor here to close