Andrej Jelić

Mostarac na Exitovom Festivalu No Sleep

Direktno iz Austrije, gdje je već prošli vikend imao nastup, regionalnu i domaću scenu predstavljat će i naš Mostarac Andrej Jelić koji zauzima pozornicu 12.11. u nedjelju jutro gdje otvara drugi dio No Sleep festivala.
Lifestyle / Flash | 09. 11. 2022. u 17:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od glavnih pokretačkih imena elektronske scene u Mostaru i regiji, Andrej Jelić nastupa na ovogodišnjem NO SLEEP FESTIVALU koji se održava u Beogradu 11 i 12. studenog.

'Klabing' za pamćenje očekuje našeg Mostarca Andreja kao i mnoge druge partijanere koji će se naći ovog vikenda u Beogradu. Odlična ekipa, lokacija, visokokvalitetna produkcija i, naravno, najjača selekcija elektronskog zvuka očekuje vas na No Sleep festivalu koji je udvostručio svoj program za ovaj ludi vikend 11. i 12. studenog, kada će Beograd ugostiti najveći festival elektronske muzike u Jugoistočnoj Europi!

Na ovu međunarodnu smotru, koja je prije nekoliko godina osvojila i titulu Najboljeg novog festivala Europe, dolaze najtraženije techno i house zvijezde nove generacije i rekorderi po rasprodanim nastupima poput Amelie Lens, Reinier Zonneveld, Ide Enberg, Indira Paganotto, Partiboi69.

No Sleep je od 2018. do danas ponudio najbolja od najboljih beogradskih lokacija. Hangari , Luke Beograd, Drugstore, 20/44, Dot, Half, Silosi, Ben Akiba su samo neka mjesta gdje možete provesti ovaj produženi vikend zabave kroz razne pre-partye, konferencije, boatpartyje, te afterpartije.NSF trademark je jaki internacionalni DJ/live line up, ali i s izborom domaćih snaga primjetno je da organizacija pažljivo bira koga će bookirati.

Direktno iz Austrije, gdje je već prošli vikend imao nastup, regionalnu i domaću scenu predstavljat će i naš Mostarac Andrej Jelić koji zauzima pozornicu 12.11. u nedjelju jutro gdje otvara drugi dio No Sleep festivala, odnosno tradicionalnih aftera u kultnom beogradskom klubu Drugstore.

Poznajemo ga kao utemeljivača bosansko-hercegovačke klupske scene i priznatog projekta ROOF AW, u okviru kojeg je organizirao, surađivao, te nastupao s mnogobrojnim zvijezdama elektronske scene. Slušajući njegove live nastupe sasvim je jasno da Andrej živi i diše muziku više od 20 godina. Poznat je po energičnim i dugotrajnim setovima prepunim strastvene elektronske muzike, a njegovi muzički korijeni sežu u sve žanrove kojeg su tijekom karijere prepoznavali mnogobrojni regionalni festivali poput Festival 84, Ultra, Moondance, Fresh Wave, GOD, FROM HERZ WITH LOVE i mnogi drugi.

No Sleep festival sigurno je zaključio kvalitetnim line up-om domaćih / regionalnih izvođača koji će zajedno sa Andrejom dijeliti pult, a tu je i njegov sunarodnjak Edib D inače resident kultnog kluba Trezor iz Sarajeva kao i provjerena ekipa Dejan Milićević, splitski DJ Jock, Novosađanka Katalina, te dobro znana beogradska imena Antrax i Doo.

Iako se održava svega dvije godine u današnjem formatu, No Sleep se već izdvojio kao jedan od najvećih indoor elektronskih glazbenih događaja u Europi , kao takav upušta se u još jedan izazov, da ponovo propisno zadrma zidove čuvenih beogradskih klubova. Ulaznice su dostupne na festivalskom sajtu www.nosleepfestival.com, kao i preko prodajnih mreža Gigs Tix, online i na prodajnim mjestima. Dok čekamo ludi vikend poslušajte set Andreja Jelica snimljen na predivnoj pozornici grada Mostara – Fortica!

Kopirati
Drag cursor here to close