Ana Rita Puljić

Priča o maloj djevojčici koja je cijelu regiju podigla na noge

Ova malena djevojčica je razveselila sve sa svojim iskrenim anegdotama koje svakodnevno proživljava, unatoč svim poteškoćama s kojima se još uvijek suočava.
Lifestyle / Flash | 31. 08. 2022. u 12:30 Agencije

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vedra djevojčica prekrasnih crnih očiju i kovrčave kose, velika pričalica , velika inspiracija zove se Ana Rita Puljić. Ona koja je prije par godina podigla cijelu regiju na noge. Mnoge humanitarne akcije su se tada održale, jer je ovoj malenoj princezi bio žurno potreban novac za liječenje. Bila je tema, ali strepnja mnogih, koji su se brinuli o njenom zdravlju.

Ana Rita je rođena 23. svibnja 2014. S godinu dana starosti poslana je na zagrebačko Rebro, gdje je ubrzo ustanovljena teška dijagnoza - spinalna mišićna atrofija tip 2. Tada je počela velika borba nje i njezinih roditelja. Danas je jako dobro, završila je prvi razred Osnovne škole.

U ovotjednoj emisiji "Prebaci na Herceg – Bosnu" gošće su bile Ana Rita, njena mama Marija i neuropedijatar dr. Ana Boban Raguž. Ova malena djevojčica je razveselila mnoge slušatelje radija Herceg-Bosne sa svojim iskrenim anegdotama koje svakodnevno proživljava, unatoč svim poteškoćama s kojima se još uvijek suočava.

"Jedna od težih emisija koje sam uradila je bila upravo ona kada smo svi strepili hoće li se skupiti novac za liječenje Ane Rite. Neizmjerno sam sretna da je danas jako dobro, da može obavljati samostalno toliko stvari, ona je prava mala pametnica. Ovo dijete bi nam trebalo biti svima velika inspiracija koliku snagu posjeduje to malo biće. Hvala od srca na dolasku u moju emisiju Ani Riti, njenoj mami, kao i doktorici Boban Raguž",  kazala je voditeljica i urednica emisije Antonela Vučić.

Što je sve Ana Rita otkrila tijekom emisije, te tko su joj omiljeni liječnici, možete poslušati u nastavku.

Kopirati
Drag cursor here to close