Tek je ujutro doznala

Aleksandra Prijović nakon incidenta: Nikad se nije dogodilo nešto slično

"Dok sam pjevala je sve bilo super, sve dok nije krenula kiša. U jednom trenutku se ugasio mikrofon, prestali su raditi instrumenti, sve se ugasilo".
Lifestyle / Flash | 07. 08. 2023. u 10:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srpska pjevačica Aleksandra Prijović oglasila se nakon što je nakon njezinog nedavnog koncerta u Mostaru došlo do pucnjave.

"To se dogodilo poslije mog nastupa. Dok sam pjevala je sve bilo super, sve dok nije krenula kiša. U jednom trenutku se ugasio mikrofon, prestali su raditi instrumenti, sve se ugasilo. Ja sam otišla, sjela u automobil i tek sam ujutro doznala što se dogodilo", ispričala je Aleksandra.

"Koliko dugo se bavim ovim poslom, nikad se dosad nije dogodilo nešto slično. Nikada nije bilo nekih incidenata. Publika koja je dolazila na moje nastupe uvijek je bila vesela. Jako mi je žao što se to dogodilo", dodala je.

Podsjetimo, u noći sa subote na nedjelju u noćnom klubu Havana u Blagaju kod Mostara došlo je do pucnjave, a svemu je prethodila tučnjava sa zaštitarima, te je jedan od zaštitara prevezen na CUM Mostar zbog ozljeda u predjelu glave.

Uhićene su tri osobe, od toga dva muškarca iz Mostara te jedan iz Doboja.

Kopirati
Drag cursor here to close