Naša stranka

Aktivisti na Bunici zatekli počinitelje divlje gradnje

Lifestyle / Flash | 23. 04. 2016. u 16:21 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Kako je to bilo najavljeno, aktivisti Naše stranke danas su na Bunici sadili trešnje, ali su stjecajem okolnosti zatekli počinitelje divlje gradnje kako obnavljaju svoju nelegalnu aktivnost. Mještani sela Malo Polje i Gradski odbor Naše stranke Mostar prije pola godine zaustavili su divlju gradnju u zaštićenom koritu rijeke Bunice, upriličeno je niz aktivnosti, između ostalog i javna tribina, a cijeli problem je pred Parlamentom Federacije iznio naš zastupnik Dennis Gratz", rekao je lider lokalne zajednice i aktivista Naše stranke Emir Bjelić.

"Graditelji nastavljaju svoju nelegalnu aktivnost i sa svakim novim kubikom kamena oborenim u rijeku dodatno inzistiraju na uništavanju do prije pola godine najočuvanije hercegovačke rijeke. Odmah je obaviještena policija, koja je napravila zapisnik, ali to nije omelo graditelje da nastave svoje nedozvoljene radove", dodao je, stoji u priopćenju Naše stranke.

"Mještani Malog polja apeliraju na predstavnike vlasti, policiju, sve inspekcijske organe, da učine maksimum napora na provedbi zakona i zaustave ovu divlju gradnju. Ne samo da uništavaju rijeku i grade nešto u zakonom zaštićenom pojasu prirode, oni dovode u pitanje i sigurnost naših domova", zaključio je Bjelić, priopćila je Naša stranka.

Kopirati
Drag cursor here to close