Potpora

Akcija za pomoć Ernesu Džinoviću se nastavlja

Lifestyle / Flash | 14. 12. 2015. u 07:48 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U proteklih petnaestak dana, brojni ljudi dobrog srca su se odazvali na poziv za pomoć oboljelom Mostarcu Ernesu Džinoviću. Ovaj 32-godišnjak, otac i suprug, je nedavno obolio od karcinoma pankreasa, a liječenje je bilo moguće samo na bečkoj klinici Döbling.

Zahvaljujući ovoj akciji Ernes je primio prvi blok kemoterapije. Danonoćna njega osoblja klinike je pomogla Ernesu da lakše podnese kemoterapiju, a njegov liječnik dr. Scheithauer je optimističan u prognozama. Naime, karcinom se prestao širiti, a očekuje se i njegovo djelomično suzbijanje narednim kemoterapijama koje Ernes Džinović mora primiti u nekoliko narednih tjedana. Nakon dva ili tri bloka kemoterapije, zavisno od odluke dr. Scheithauera, Ernes mora biti operiran kako bi opasnost po njegov život prestala.

Kako je već ranije navedeno, Ernes i njegova obitelj nisu u mogućnosti snositi troškove liječenja u Austriji. Stoga, Bljesak.info obavještava sve one koji mogu i žele pomoći Ernesu Džinoviću i njegovoj obitelji da se akcija nastavlja kako bi se prikupio iznos potreban za nastavak liječenja u klinici Döbling.

Po njegovom povratku u Mostar prošle subote, Bljesak.info je kontaktirao Ernesa koji se zahvalio svima koji su mu pružili potporu u teškoj borbi za život, kao i osoblju bečke klinike koja se pobrinula da mu teški dani lakše prođu.

Više podataka se može dobiti i na Facebook stranici Pomozimo Ernesu Džinoviću.

Kopirati
Drag cursor here to close