Vrijedi prijaviti se

Airbnb časti besplatnim smještajem u kolibi Djeda Božićnjaka - postoji samo jedna mala kvaka

Gosti koji su dovoljno sretni da ovdje završe mogu očekivati da će zasukati rukave i baviti se pismima.
Lifestyle / Flash | 11. 12. 2023. u 10:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Airbnb, svjetski poznata stranica za najam stanova i kuća za odmor nudi mogućnost uživanja u pravoj kući Djeda Božićnjaka u dalekoj u finskoj Laponiji od ponedjeljka 11. prosinca. Najbolji dio? Besplatno je - postoji samo jedna mala kvaka. Gosti koji su dovoljno sretni da ovdje završe mogu očekivati da će zasukati rukave i baviti se pismima.

Ali ne brinite - nakon svih pražnjenja poštanskih sandučića i udaranja pečata na pisma, gosti će se počastiti krepkim finskim jelima, vožnjom motornim sanjkama, izletom gdje će moći vidjeti polarnu svjetlost, pa čak i parnom seansom u sauni. Nije loša nagrada za malo pomoći prilikom pisanja pisama, zar ne?

Ne samo da će gosti moći spavati u kolibi Djeda Božićnjaka, već će moći i zaviriti iza kulisa njegove službene svjetske pošte tijekom najživljeg doba godine. Gosti će provesti svoje tri noći u kolibi Djeda Božićnjaka, s uključenim doručkom i večerom, a čak će dobiti i besplatne povratne letove za Heathrow, odakle let polazi. Da, ako vas izaberu – let do Londona ćete morati financirati sami.

U svakom slučaju, sva pravila i pitanja „kako doći do ovog iskustva“ nalaze se na sljedećoj poveznici. Tu je pojašnjeno što i kad trebate napraviti, tako da, možemo vam samo poželjeti sreću i nadati se kako ćete upravo vi biti jedni od sretnika koje će put nanijeti u daleku Finsku.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close