Vježba koja sagorijeva hrpu kalorija

Adriana Lima otkrila tajnu svoje sjajne figure

Preskakanje užeta troši od 667 do 990 kalorija po satu, zbog čega se smatra jednom od najboljih vježbi za mršavljenje.
Lifestyle / Flash | 09. 05. 2023. u 18:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Adriana  Lima nedavno je rodila treće dijete. Ima 41 godinu i odlučila je vratiti se u formu, ali priznaje da to nije jednostavno.

"Porod me uništio. Svaki dan je nova borba i svaki dan se moram podsjećati da moram prihvatiti svoje novo tijelo, ali i učiniti sve što mogu da ga čim prije dovedem u red", rekla je manekenka u razgovoru za People, javlja Index.

"Osjećam da sam u tranziciji te zato svaki dan naporno vježbam i mučim se, ali i učim nove stvari o sebi i svom tijelu u četrdesetima. I to je u redu jer tijelo u različitoj životnoj dobi reagira različito na iste podražaje", dodala je.

Preskakanje uža

Na Instagramu je nedavno podijelila isječak u kojem preskače uže te tako otkrila da je to jedna od vježbi kojima pokušava učvrstiti tijelo. Preskakanje užeta troši od 667 do 990 kalorija po satu, zbog čega se smatra jednom od najboljih vježbi za mršavljenje.

Osim što je odličan način trošenja kalorija, preskakanje užeta je izvrsno za razvoj koordinacije, snage i jezgre te poboljšanje držanja i kardiovaskularne izdržljivosti. Također pomaže u izgradnji gustoće kostiju koja štiti od njihovog slabljenja i osteoporoze.

Kopirati
Drag cursor here to close