Clarisse Lafleur

A tek joj je 18...

Lifestyle / Flash | 04. 01. 2016. u 13:27 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Clarisse Lafleur nije sram priznati da na dizajnersku odjeću i nakit poitroši koliko većina osoba potroši u jednoj godini.

Ova 18-godišnjakinja leti prvom klasom ili privatnim zrakoplovom, a odmore provodi na super jahtama. Christian Louboutin, Karl Lagerfeld and Valentino Garavani, su najdraži dizajneri kojima ova mlada djevojka 'puni kasu'.

Dok njen životni stil financira njen velikodušni otac, gospođica Lafluer jedva čeka kada će početi raditi izarađivati svoj vlastiti novac.

Mladu Clarissu može se vidjeti na Instagram stranicama, gdje ponosno pokazuje svoj luksuzni život, ali kako kaže bogatstvo ima svoju težinu.

Hey Europe, how's winter? Greetings from the Pacific Ocean ??????

A photo posted by Clarisse Lafleur (@clarisselafleur) onDec 20, 2015 at 6:37am PST


''Biti bogat ne znači bacati novac svugdje i nositi hrpu dizajnerske odjeće u isto vrijeme, tada izgledaš kao božićno drvce. Trebaš imati kulturu, inače ljudi će ti se smijati'', kaže ova mlada djevojka.

Bilo bi glupo nositi sav novac sa sobom, a da ne  znaš razliku između dobrog i lošeg vina, prokomentirala  je.


Clarisse trenutno studira poslovanje na Gold Coastu, piše Daily Mail, gdje će boraviti do 2018. godine, a nada se da će se pridružiti očevom biznisu kada završi fakultet.

Inače, Clarisse je odrasla u Novoj Kaledoniji gdje je njen djed Jacques Lafleur, bio predsjednik. Njezin otac je uspješan biznismen koji posjeduje tvrtku za uviz i izvoz papira i plastike, te posjeduju hotele, restorane i novine na ovom otočju u Melaneziji.

We can't all be Princesses, someone has to clap as I go by ??????

A photo posted by Clarisse Lafleur (@clarisselafleur) onNov 2, 2015 at 8:26am PST



Kada nije na fakultetu, ova osamnaestogodišnjakinja, kupuje s prijateljicama, ide u teretanu i putuje svijetom, a kako kaže, ima bankovni račun i vrlo velikodušnog oca.

No ističe, kako njen stil života privlači negativne komentare.

''Laka sam meta jer sam mlada i plavokosa, optužuju me da sam derište, drolja, jedna osoba čak mi je poželjela da dobijem rak'', kaže mlada Clarisse.

Jednom su je upitali zašto novac s kojim kupuje skupocjenu odjeću ne daruje u humanitarne svrhe, no Clarisse smatra kako se ne treba pravdati svijetu.

''Da me komentatori poznaju znali bi da moji roditelji imaju humanitarnu organizaciju koja pomaže obitelji i studente koji nemaju novca'', zaključuje Clarisse.

Call me Dora the Explorer

A photo posted by Clarisse Lafleur (@clarisselafleur) onOct 29, 2014 at 11:57pm PDT

Kopirati
Drag cursor here to close