Toni Pavić ima novi hit

"Zavela me ta lijepa Mostarka..."

Livnjak pjeva o ljubavi prema Mostarki koju u spotu glumi Iva Banić
Lifestyle / Flash | 02. 12. 2021. u 21:20 Bljesak.info
TONI PAVIĆ - Mostarka

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Melankoličan spoj gitare i harmonike, emotivan izričaj i stihovi "Zavela me ta lijepa Mostarka, Zavela me, šta ću sada ja " otkrivaju notu onih pjesama koje brzo ulaze u uho i dugo tu ostaju. Melankolična atmosfera je prožeta glazbom i stihovima čiji je autor Zvonimir Jerković, a aranžirao ju je Toni Pavić.

U spotu se pojavljuje i Luka Mamuza i Ivan Šagolj koji su svojim humorističnim video uracima na YouTubeu "Jure i Mate" stekli publiku od 100.000 pratitelja, a serija Balkanika čije je snimanje nedavno završeno sjajan je prelazak njihove priče na višu razinu.

Mostarku u video spotu glumi Iva Banić.

Talentiranog glazbenika Tonija Pavića šira javnost pobliže je upoznala nakon sjajnog nastupa na dočeku izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića u Livnu.

Toni Pavić svoj je glazbeni put započeo kao pjevač, klavijaturist i autor u bendu Razlika, a samostalnu karijeru započinje krajem 2015., kada objavljuje svoj prvi singl "Noćas more miriše na tebe", za koju je napisao glazbu i tekst. Do sada je objavio nekolicinu singleova.

I Tonijeva sestra Ines također se bavi glazbom, a nijedno od njih ni u jednom trenutku nije dopustilo da ih u ostvarenju životnih snova zaustavi sljepoća.

Kopirati
Drag cursor here to close