Čim sve olista, eto nam Runolista!

Prvi zrakoplov iz Zuricha u Mostar stiže 11. travnja

Lifestyle / Flash | 12. 03. 2021. u 20:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Putnička agencija iz Zuricha pod nazivom "ISG Travel" obradovala je bosanskohercegovačku dijasporu širom Europe najavivši letove iz Švicarske prema Bosni i Hercegovini.

Naime, oni inovativnim pristupom nude veoma atraktivne pakete za turističke rute.

"Osmislili smo dolaske iz Švicarske u Bosnu i Hercegovinu tako što će naši putnici imati besplatan prijevoz do zračne luke u Zürichu iz bilo kog grada u Švicarskoj. Letove ćemo imati prema aerodromima u Sarajevu i Mostaru. Međutim, idemo i korak dalje. U BiH naše putnike preuzimaju renomirane bosanskohercegovačke prijevozničke kompanije koje naše klijente voze do željene destinacije", kaže za portal BHDijasporta.net Sulejman Gazić, direktor ISG Travel agencije iz Züricha.

Gazić dodaje da svim putnicima omogućuju dosta pogodne brze, ali i relevantne PCR i antigenske testove za koronavirus.

"Naš cilj je da spojimo Zapad sa Bosnom i Hercegovinom, te da Bosnu i Hercegovinu približimo Evropi. Naši aranžmani su dosta jeftiniji i povoljniji i tu smo zbog klijenata koji svoja krajnja odredišta biraju sami. Na taj način mi im omogućujemo najbrži dolazak na odabranu destinaciju. Sve ove mogućnosti se mogu iskoristiti ukoliko putnici aranžmane i letove osiguraju direktno putem ISG Travel agencije koja svoja predstavništvo ima na Terminalu B zračne luke u Zürichu.

“Našim vjernim klijentima nudimo i kupovinu multitiketa što podrazumijeva besplatne letove ukoliko su prethodno sa nama putovali najmanje pet puta. Let mogu birati tokom cijele godine uz obaveznu rezervaciju najmanje 20 dana unaprijed", zaključuje Gazić.

Foto: Bljesak.info / Panorama Züricha

Prvi let iz Züricha za Sarajevo sa SWISS Airlines kompanijom će biti prvog travnja, a drugi let petog travnja u 12 sati. U Sarajevo stižete u 13 sati i 30 minuta i povratak je istog dana u 14 sati i 20 minuta. Zrakoplov slijeće u Švicarsku u 16 sati.

Prvi let Zurich - Mostar - Zurich sa Edelweiss Air kompanijom je 11. travnja, dok je drugi let predviđen za 16. travnja. Polazak je u 15 sati, a dolazak u Mostar je u 17 sati. Povratak iz Mostara je u 18 sati i 10 minuta, a dolazak u Zurich je u 20 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close