Energičan nastup

VIDEO | Prodigy rastresao Mostar

Tako su se na repertoaru koncerta našle brojne uspješnice poput 'No good', 'Voodoo people', 'Smack my bitch up' i druge.
Lifestyle / Flash | 09. 12. 2018. u 11:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prodigy je razdrmao Mostar. To je kratki opis koncerta koji se održao u OKC 'Abrašević', a koji je bio pun energije. Prodigy real tribute bend je 'isprašio' poznate i manje poznate hitove jednog od bendova koji su obilježili kraj 20. i dosadašnji tijek 21. stoljeća.

Oni slove za najboljeg europskog interpretatora čuvenog britanskog sastava. Ovo nisu samo 'neki klinci' koji puštaju matrice nego ozbiljan glazbeni projekt koji puni sve najveće klubove po Europi.

Tako su se na repertoaru koncerta našle brojne uspješnice poput 'No good', 'Voodoo people', 'Smack my bitch up' i druge.

The Prodigy ili jednostavno Prodigy je britanski glazbeni sastav krakterističnoga elektroničkoga zvuka. Glazba grupe The Prodigy ima raznih elemenata elektroničke scene koja je vladala ranim 90-im godinama.

Inače, Prodigy real tribute bend krasi činjenica da sve pjesme izvode uživo, uz nevjerojatno puno energije, bez ijedne matrice, u što su se Mostarci mogli uvjeriti.

Kopirati
Drag cursor here to close