Tko pjeva zlo ne misli

Poslušajte ''Jedem ti ovu godinu!''

Kao i većina građana ove države smatraju da represijske mjere u navodnoj pandemiji donose više štete nego koristi što se najviše osjeti na zdravstvenim, financijskim, socijalnim i drugim komponentama svakodnevnog života stanovnika ...
Lifestyle / Flash | 30. 12. 2020. u 14:27 Bljesak.info
Jedem ti ovu godinu Wizakaa Napi feat. Oliver Bevanda

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Singl "Jedem ti ovu godinu" za oproštaj od 2020. nam donosi Wizakaa Napi (Marko Jakovljević) koji je udružio snage sa pjevačem Oliverom Bevandom, te Albertom Peharom i Ilkom Barbarićem.

Tekstopisac je Albert Pehar čiji je tekst prilagodio Ilko Barbarić, a za koji je glazbu i aranžman skladao Wizakaa Napi inače poznat po svome djelovanju u ulozi basiste u sastavima kao što su Mostar Sevdah Reunion, Zoster, Mara,…

Sve to je dominantnim vokalima dočarao Oliver Bevanda, koji je glazbi Wizakaa Napija i tekstu Alberta Pehara udahnuo energiju, te zajedno sa navedenom ekipom reflektirao protekla, ali i buduća dešavanja i osjećaje društva jer nam vjerujemo ni početak slijedeće godine kako stvari stoje ne donosi značajne promjene.

Kao i većina građana ove države smatraju da represijske mjere u navodnoj pandemiji donose više štete nego koristi što se najviše osjeti na zdravstvenim, financijskim, socijalnim i drugim komponentama svakodnevnog života stanovnika i da borba protiv nevidljivog protivnika na ovaj način nema gotovo nikakav rezultat osim navedenih kontraefekata što oni koji donose ovakve odluke ne mogu ni osjetiti čvrsto uljuljani u svoja visoka primanja i pozicije koje zauzimaju.

Poslušajte ovaj punk rock single navedene ekipe pod nazivom:

Jedem ti ovu godinu – Wizakaa Napi feat. Oliver Bevanda
Tekst: Albert Pehar
Glazba i aranžman: Wizakaa Napi (Marko Jakovljević)
Vokal: Oliver Bevanda
Tekst prilagodio: Ilko Barbarić

Kopirati
Drag cursor here to close