Danas majko....

Neymarova mama 'napucala' Tiaga jer je spavao s dečkima

Nadine Goncalves je, nema 15 dana, javno objavila svoju ljubav 30 godina mlađem dečku. Ali kad se doznalo da je imao brdo veza s muškarcima, Tiago Ramos je popio pedalu
Lifestyle / Flash | 25. 04. 2020. u 00:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 
 
 
View this post on Instagram

Ousado pra vida 

A post shared by Tiago Ramos (@tiagoramoss) on

Nadine Goncalves ima 52 godine, njen sin Neymar 28, a dečko kojem je javno izjavila ljubav, Tiago Ramos, je 23-godišnjak. Ne znamo s čim tj. s kim se bavi Neymarov tata, Neymar Santos Sr.

Nema 15 dana da je mama Neymar urbi et orbi objavila kako joj srce gori za mlađahnog Tiaga. Svijet i sin bili su dosta šokirani, ali ljubav ne pita za godine i gospođa Nadine bila je zvijezda mnogih naslovnica...

Nakon prvotnog šoka mega-poznati brazilski nogometaš (koji je sve napravio da iz Barcelone prijeđe u PSG, a sad sve radi da se iz PSG-a vrati u Barcelonu) dao je blagoslov majčinim guštima. 'Mama, budi sretna. Volim te' odgovorio je sin na majčinu objavu 'Ne može se objasniti ako živiš... Ljubav'.

Međutim... Ispalo je, ne baš jako šokantno, da je mladi Tiago zapravo 'playboy'. Dečko ima samo 23 godinice, ali već je bio u vezi s mnogim... Ljudima. Među kojima i nizom muškaraca. Npr. brazilskim komičarem Carlinhosom Maiom.

Bilo je tu, pišu brazilski, engleski, španjolski, francuski i ini mediji, podosta gospode koja su uživala Tiagov zagrljaj, prenosi 24sata.hr.

Tiago se dvije godine približavao Neymaru porukama preko društvenih mreža, a kad se uvukao u nogometašev krug ljudi brzo se uvukao i mami Neymar pod plahte.

Ali Nadine je odlučna dama. Kad je doznala za Tiagov ljubavnički niz naglavačke ga je lansirala iz svoje vile pa se nesuđeni Neymarov posinak vratio - mami i sestrama pod skute.

Kopirati
Drag cursor here to close