Medalje

Nevesinjski sportaši briljirali u Beogradu

"Ovakvi rezultati nam i jesu najbolja motivacija za dalje, ali i najbolji poklon nakon svih iscrpljujućih treninga. Drago nam je da smo opravdali povjerenje svih onih koji nas podržavaju i bodre".
Lifestyle / Flash | 03. 12. 2019. u 07:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda članovi Cheerleading i Plesnog kluba 'Let's dance' iz Nevesinja su sudjelovali na Belgrade International Cheer Open 2019 natjecanju u organizaciji Cheerleading saveza Srbije. Ovom prilikom su im čestitali na fantastičnoj organizaciji i gostoprimstvu!

Na ovom natjecanju predstavili su se sa devet koreografija od kojih su sve nagrađene medaljama, šest zlatnih, dvije srebrene i jedna bronca.

Cheer Solo kadeti - Tamara Lojpur 1. mjesto;
Cheer Solo juniori - Nataša Tamindžija 1. mjesto;
Freestyle Pom-Pon Duo juniori - Bojana Petković i Nataša Tamindžija 2. mjesto;
Hip-Hop Duo juniori - Ivana Munišić i Bojana Petković 3. mjesto;
Group Stunt kadeti 1. mjesto;
All Girl Group Stunt juniori 1. mjesto;
Coed Group Stunt juniori 1. mjesto;
Freestyle Pom-Pon Team kadeti 2. mjesto;
Freestyle Pom-Pon Team juniori 1. mjesto.

U okviru ovog natjecanja organizirana je Europska Cheer Liga, gdje su sportaši iz Nevesinja osvojili drugo i treće mjesto u duo kategorijama i samim tim ostvarili bodove za izlazak na Europsko prvenstvo koje će se održati u Veroni, Italija u srpnju 2020.

"Ovakvi rezultati nam i jesu najbolja motivacija za dalje, ali i najbolji poklon nakon svih iscrpljujućih treninga. Drago nam je da smo opravdali povjerenje svih onih koji nas podržavaju i bodre.

Hvala prije svega našim roditeljima, općini Nevesinje, RK Hercegovina, JZU Općoj bolnici Nevesinje, Nevesinjeputevi a.d. Nevesinje, Šumskom gazdinstvu 'Botin' Nevesinje koji su nam omogućili odlazak na ovo natjecanje.

Hvala i svima vama koji ste nas bodrili putem društvenih mreža. Već sutra nastavljamo sa redovnim treninzima i pripremamo se za naredna natjecanja. Ove plesne sezone smo postavili visoke ciljeve, i već ih polako ostvarujemo. Za ovo su zaslužni naši članovi koji su podigli kriterije i u kolekciju naših medalja dodali još ovih devet", navedeno je iz nevesinjskog kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close