'Budimo heroji'

Mostarci prikupljali darove za djecu iz dječjih domova

"Akcija nosi naziv 'Budimo heroji', jer se u posljednje vrijeme u ovoj zemlji nikada nije više govorilo o djeci i njihovim potrebama i pravima, a manje djelovalo, pa evo prilike ...", kazao je Bebanić
Lifestyle / Flash | 06. 12. 2019. u 19:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Ljudi, uspjeli smo! Akcija je u Mostaru uspješno provedena. Ja sam oduševljen i ne mogu vjerovati koliko srce imaju Mostarci i Mostarke.

Ljudi nikad nisu prestali dolaziti, cijeli trg je bio prepun poklona, paketića, slatkiša, igračaka...

Prema mojoj procjeni, oko 500 paketića će biti napravljeno samo u Mostaru. Idemo dalje, hvala puno. Uskoro smo u ostalim gradovima BiH", napisao je novinar N1 televizije Adi Bebanić na svome Facebook profilu.

Podsjetimo, ovu akciju Bebanić je akciju pokrenuo online, putem društvenih mreža, a zbog velikog odaziva akcija će se održati na nekoliko lokacija u BiH, kako bi se prikupljale donacije za paketiće za djecu bez roditeljskog staranja i u stanju socijalne potrebe.

''Cilj je usrećiti što više djece, a potrebni su slatkiši i igračke za paketiće za djecu u prvom redu, a nisu na odmet ni higijenski proizvodi ili čarapice, rukavice, kapice, sve što treba za zimu. Akcija nosi naziv 'Budimo heroji', jer se u posljednje vrijeme u ovoj zemlji nikada nije više govorilo o djeci i njihovim potrebama i pravima, a manje djelovalo, pa evo prilike da svi zajedno budemo heroji i heroine za mališane iz ove zemlje", istaknuo je Bebanić.

Kopirati
Drag cursor here to close