Svi uzrasti

Mostar: Biciklisti obilježili dan bez automobila

Na biciklijadi je sudjelovao znatan broj biciklista svih uzrasta.
Lifestyle / Flash | 22. 09. 2018. u 21:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Biciklistički klub 'Mostar' je u suradnji sa Sportskim Savezom Grada Mostara tijekom subote organizirao biciklijadu koja se kretala kroz Mostar, a povodom Svjetskog dana bez automobila. Start i cilj biciklijade je bio ispred tržnog centra Mepas Mall.

Biciklijada se kretala Avenijom, ulicom kralja Petra Krešimira IV, Lenjinovim šetalištem, preko Španjolskog trga, Bulevarom, preko mosta 'Hasan Brkić', preko Lučkog mosta, ponovno Bulevarom (zbog radova u dijelu Titove ulice biciklisti nisu mogli koristiti relaciju od Lučkog mosta do nekadašnje R.K. 'Razvitak'), preko Musale, Titovom ulicom pored naselja Bejrut, preko Carinskog mosta i sve je završilo pred Mepasom i posjetom sajmu 'Good life'.

Na biciklijadi je sudjelovao znatan broj biciklista svih uzrasta.

Ovog vikenda (22. i 23. 9. 2018.) u organizaciji agencije za PR i event management PRimera se u Mostaru pred Mepasom organizira Sajam za poboljšanje kvalitete života pod nazivom 'Good life'. Kroz ponudu te popratne sadržaje sajam promiče ideju razvoja svijesti o kvalitetnijem načinu življenja, što svojim djelovanjem čine i naši izlagači, sponzori i pokrovitelji.

Bitno je naglasiti da je održana biciklijada bila dio programa sajma 'Good Life'. Zanimljiva i bogata ponuda izlagača i sponzora bit će popraćena popustima, nagradnim igrama, degustacijama.

Kopirati
Drag cursor here to close