Prva premijera singla

Jozin 'Mimosvit' se zavrtio na CMC-u

Jozo je napustio fakultet građevine u Mostaru i onda nakon toga se bacio u kreativne vode i smislio 'Mimosvita'.
Lifestyle / Flash | 06. 10. 2020. u 08:10 Bljesak.info
Jozo Mikulić - Mimosvit

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na CMC kanalu primjerno je prikazan video spot pjesme Mimosvit.

Ovu zanimljivu pjesmu napisao je Širokobriježanin Jozo Mikulić, produkcijski dio posla su obavili Marko Jumbo Karačić i Jure Brekalo dok je spot uradila ekipa Da Vinci ART Studio Široki Brijeg. Pjesma je snimljena u Muzičkom centru Pavarotti u Mostaru.

Odmah po premijeri spota nazvali smo ovog mladog i darovitog nadamo se budućeg hitmejkera kako bi doznali iz prve ruke više o njemu, pjesmi, spotu ali i planovima, piše ABCportal.info

Na početku razgovora otkrili smo da Jozo nije uopće 'mimosvit nego je samo taki rođen' kako i njegova pjesma kaže.

Jozo je napustio fakultet građevine u Mostaru i onda nakon toga se bacio u kreativne vode i smislio 'Mimosvita'.

Godinu dana je pohađao tečaj produkcije u Splitu a uspio je kao pravi Hercegovac kontaktirati sve žive koji nešto znače u glazbenoj industriji.

"Da istina je da sam razgovarao s mnogima, dobio savjete od Rusa (Miroslav) ali i obećanja da ćemo nastaviti raditi na novim pjesmama", rekao je Jozo.

"Ovom pjesmom i spotom na šaljiv način želio sam prikazati svoj karakter, porijeklo i identitet. Moj dosadašnji život i način razmišljanja, odrastanje i školovanje. Mladima želim poručiti da je potrebno ozbiljno i na vrijeme pristupati školskim obavezama i poslu, bez obzira na iskušenja mladenačkog života, a sve s ciljem osiguravanja kvalitetnijeg života u kasnijim godinama.

Također, ovom pjesmom želio sam doprinijeti glazbenoj umjetnosti općenito i razvoju pop glazbe u Hercegovini.

"Ideja za ovu pjesmu, pala mi je kao s neba nakon što sam se 2018. ispisao sa Građevinskog fakulteta u Mostaru, tražio sam životnu svrhu i materiju kojom se želim baviti. Nakon dvomjesečnog razdoblja, izučavajući glazbenu produkciju i sve njene elemente, napravio sam beat u programu i ispisao tekst u doslovno pet minuta. Pjesma je stajala neko vrijeme, točnije godinu i pol dana, do kraja 2019. godine, kada sam je odlučio studijski snimiti.

Tako sam jednom prilikom susreo dvojicu kolega iz rock banda Not Jane iz Širokog Brijega, Marka Karačića i Juru Brekala, a oni su mi pomogli napraviti aranžman. Upoznali su me s nekim tamošnjim glazbenicima, te smo snimili audio", kazao je Jozo.

Uz mnoštvo zabave i dobre energije na snimanju, uz puno smiješnih scena i razigrane djece, uspjeli su u onome što je i zamišljeno. U dobrom svijetlu prikazati hercegovački identitet, ali i da se i tamo može napraviti dobar glazbeni proizvod.

Inače, Jozo je 's Kočerina' a trenutno je konobar u širokobriješkom hotelu odnosno restoranu Domano, a ponovno je upisao fakultet 'odnosi s javnošću' na Filozofskom fakultetu u Mostaru.

Jozo se inače već neko vrijeme bavi glazbom, svira gitaru te planira nastupati ukoliko situacija s koronom bude dozvoljavala.

Kopirati
Drag cursor here to close