Festivalski ambijent u Mostaru

FROM HERZ WITH LOVE magija koja osvaja srca svih plesača objavljuje svoj srčani line up!

Osigurajte svoje mjesto i odbrojavajte skupa s nama dane do najbolje zabave u gradu. Radujemo se festivalu i pozivamo sve drage goste na prelijepo iskustvo.
Lifestyle / Flash | 13. 07. 2022. u 08:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kreativna produkcija glazbene platforme ROOF AW nakon mnogo uspješnih evenata iza sebe kreće sa do sada najvećim projektom u svojoj režiji festivalom pod nazivom From Herz with Love!

Za savršenih festivalski ambijent, u aranžmanu sa modernom elektronskom muzikom, ekipa se pobrinula da ples do jutra traje na zaista posebnim lokacijama. Radi se o popularnoj Fortica / Skywalk šetnici ili kako je nazivaju najviša pozornica grada Mostara, te najstarijoj pijaci u Starom dijelu grada – Mala tepa! Što reći obe lokacije garantiraju spektakularno iskustvo.

Posjetitelji će imati priliku tijekom cjelodnevnih programa 22. i 23. 7. uživati u konceptu koji će predstaviti imena međunarodno priznatih i renomiranih umjetnika, no ne i manje važna imena regionalne scene, koja već godinama obogaćuju lokalnu zajednicu elektronskog žanra.

Prvi ovogodišnji nositelji i Headlineri festivala From Herz with Love su:

Avidus , Marc Wolf i Fritz Wagner (Berlin) – 22.07 - Fortica
Kadosh / Innervissions (Tel Aviv) 23.07. - Tepa

Amiram Kadosh je za svega tri godine iskustva i napredovanja kroz najbolje klubove Izraela, ostvario svjetsku reputaciju. Kroz bogato znanje bavljenja raznim disciplinama i vrstama glazbe, izrasta u jednu od najprisutnijih i najdarovitijih pojava svjetske elektronske scene i to sa svojih nepunih trideset godina, pa je opravdano već toliko puta bio proglašavan mladim genijem.

Dvojac Avidus, odnosno glazbenici Wolf i Wagner su veoma različitim putanjama osobnog razvoja stvorili jedinstven svijet, koji koji stalno postavlja nove kriterije kako samim umjetnicima, tako i svijetu elektronske i eksperimentalne provenijencije.

Zabavu i doživljaj će upotpuniti nastupi zvijezda regionalne pozornice, među kojima su vrlo dobro priznati veterani scene: Andrej Jelić, G.Edd, Nebs Jack, Rajot, Luka Cikić, Remi, Marina Mimoza, Plogen, kao i mlade nade nove mostarske scene: Bobi, Doxa, Bottom's Up.

Mostar i Hercegovina su već opisani kao mjesto posebnog svijetla, a festival From Herz with Love, će kroz dva magična dana kreirati zvuk i to na jedinstvenim lokacijama.

Po prvi put događaji festivala će se smjestiti sa svojih petnaest izvođača u dnevnom i noćnom programu na ekskluzivnim lokacijama, a koje je osmislio kreativni organizator platforme.

Stage Fortica kao jedna od najatraktivnijih destinacija bliže okoline Mostara, koja je sama po sebi doživljaj, će povezati autentičnost Hercegovine sa genijalnim izvođačima svjetske reputacije.

Stage Tepa, tj. Stara pijaca koja se nalazi u samom jezgru starog dijela grada, bit će akustično vizualni spektakl i događaj koji će imati slobodan i besplatan pristup, jer je u sklopu Open City festivala.

Early Bird ulaznice po cijeni od 20 KM su već rasprodate,novi kontigent ulaznica po cijeni od 30KM je već dostupan i iste možete kupiti na adresi kupikartu.ba.

Osigurajte svoje mjesto i odbrojavajte skupa s nama dane do najbolje zabave u gradu.

Radujemo se festivalu i pozivamo sve drage goste na prelijepo iskustvo.

U slučaju da nam se ne možete pridružiti uživo, naša događanja ćete moći pratiti na našoj stranici na YouTubeu.

Sigurnost i ispravnost nam je na prvom mjestu, te svakako preporučujemo odgovornost, a svojim gostima osiguravamo usluge taxi prijevoza i ne preporučujemo dolazak vlastitim vozilom.

Kopirati
Drag cursor here to close