Pare pare pare ...

Pukla tikva zbog 'jabuke'

Svatovi su vidjeli da se "nešto kuha", ali nitko nije mogao ni pretpostaviti da je kaos izbio zbog podjele darovanog novca
Lifestyle / Flash | 30. 10. 2018. u 18:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sarajevski Dnevni avaz danas je objavio urnebesnu priču o "skandalu koji je pokvario veselje", propaloj svadbi koja se ovih dana (nije) održala u Gradačcu.

U isto vrijeme i komična i žalosna tema bio je skandal koji se dogodio na svadbi Harisa Huseljića (23) iz Gradačca i njegove odabranice Elde Mujčin iz Odžaka.

Veselo je bilo u svadbenom salonu "Orhideja" sve do 23 sata, kada je mlada, prema starom običaju, išla od gosta do gosta i dijelila svatovima kavu, a oni su joj zauzvrat na tacnu ostavljali novčanice. Skupila se pozamašna suma.

Glazba je potom nastavila u istom ritmu, sve dok se u sali nije začula žestoka svađa. Svatovi su vidjeli da se "nešto kuha", ali nitko nije mogao ni pretpostaviti da je kaos izbio zbog podjele darovanog novca na tacni.

"Mlada je zahtijevala da sav novac pripadne njoj, jer je ona dijelila kavu. Mladoženja takav prijedlog nije prihvatio, jer je podigao kredit da sredi kuću uoči ženidbe, a osim toga, on je navodno platio i troškove veselja ispred mladine kuće u Odžaku, kao i svadbe u Gradačcu", kazao je za Avaz jedan od gostiju sa svadbe.

Uglavnom, kako piše Avaz, mladoženja i njegova rodbina nisu dopustili da nevjesta Elda uzme novac koji je prikupljen (negdje oko 5,5 tisuća KM) pa se s majkom, koja je u međuvremenu iz Odžaka došla po nju u Gradačac, morala vratiti praznih ruku.

"Mlada je uzela korpu s parama i pokušala pobjeći. Međutim, uspjeli su vratiti pare, a ona je otišla", tvrde za Avaz svjedoci bliski mladoženji, koji je, kako kažu, odmah angažirao odvjetnika da pokrene brakorazvodnu parnicu.

"Želimo samo da se zna istina, kako je sve bilo. Ne znamo je li ona uspjela uzeti nešto iz te korpe, jer novac nije bio prebrojan. Kada smo kasnije brojali, bilo je oko 5.500 maraka", kaže sugovornik Avaza.

I sam mladoženja potvrdio je za Avaz navode svog rođaka.

"Moj obraz je čist. Mlad sam i mogu nastaviti sa životom, živ sam, zdrav. Što ja tu više mogu", kazao je kratko Edin.

Kako prenosi Slobodna Bosna, Elda Mujčin je istaknuta članica Saveza za bolju budućnost Fahrudina Radončića u Odžaku i nalazila se na listi ove stranke za Posavsku županiju.

Kopirati
Drag cursor here to close