Šetalište

Dječji vrtići za Anu Ritu Puljić

Na šetalištu su tete iz vrtića, djeca i njihove mame pripravile razne delicije kako slane, tako i slatke, te su prolaznici mogli kupiti ponešto od velike količine hrane.
Lifestyle / Flash | 19. 10. 2017. u 18:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ustanova 'Dječji vrtići' Mostar organizirala je u četvrtak kasno popodne Dan kruha, a u sklopu svečanosti Dana zahvalnosti za plodove zemlje.

Ovim povodom na šetalištu su tete iz vrtića, djeca i njihove mame pripravile razne delicije kako slane, tako i slatke, te su prolaznici mogli kupiti ponešto od velike količine hrane.

Kako je istaknula predsjednica ustanove 'Dječji vrtići' Mostar Danijela Kegelj, u dogovoru s obitelji Puljić sav prihod koji se prikupi od prodaje delicija bit će uplaćen za liječenje djevojčice Ane Rite Puljić.

"Ove godine smo našu središnju svečanost (Dani kruha), koja i inače ima humanitarni karakter, uradili na nešto drugačiji način. Sav prihod od prodanih proizvoda koje su pravili roditelji i odgajatelji će biti uplaćen za liječenje Ane Rite Puljić. Odaziv je bio izniman, što dovoljno govori o spremnosti naših roditelja i odgajatelja da pomognu. Poruka cijele priče jeste da djeca nauče da je smisao u dijeljenju i zajedničkom življenju, te činjenju usluga i dobra jedni drugima", kazala je Kegelj.

Pored brojnih roditelja, prijatelja, prolaznika, ovu akciju su podržale i članice udruge 'Novi pogled'.

Jedna od majki koja je pripravila mnogobrojne slastice je rekla: "Ovo je jedan simboličan način da pomognemo djevojčici koja nas treba, kojoj je pomoć potrebna. Znamo da je njeno liječenje doista skupo, ali kad se svi složimo, moći ćemo postići puno toga", kazala je.

Foto: Bljesak.info / Dani kruha ustanove Dječji vrtići Mostar
Foto: Bljesak.info / Dani kruha ustanove Dječji vrtići Mostar
Kopirati
Drag cursor here to close