BaZZa

Prvi put kod nas, craft kokteli!

Negroni, old fashioned, whiskey sour, samo su neki od classica u kojima možete uživati u Bazzi već ovaj vikend.
Lifestyle / Flash | 30. 11. 2018. u 16:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mi u Bazzi uvijek nastojimo stvoriti nešto lijepo, nešto dobro, nešto novo. Osim što smo osvježili naš interijer, osvježili smo i našu ponudu. Stvorili smo nešto što do sad niste imali priliku probati na ovim prostorima, a to su craft kokteli.

Za craft koktele izrađujemo vlastite sastojke poput domaćih likera, sirupa, dekoracija, pirea i infuzija. Klasičnim koktelima poput mojita, negronia, daiquirya i sličnih, dodajemo svoje posebne sastojke i dekoracije kako bi dobili sasvim novo piće.
 
Najzaslužniji za našu novu koktel kartu, savjetovanje i edukaciju svakako je Toni Vrsalović. Toni je poznati splitski barmen i ugostitelj, koji je više od pola svog života posvetio stvaranju, pripremi i posluživanju nekih od najljepših svjetskih pića i koktela.
 
Posjetili smo sve splitske lokale u kojima Toni ima prste, Kinoteku, NoStress, Mazzgoon, Noor Bar, uživali u vrhunskim classic, signiture i craft koktelima, te odabrali dvadesetak najidealnijih za naš bar. Negroni, old fashioned, whiskey sour, samo su neki od classica u kojima možete uživati u Bazzi već ovaj vikend.

Bazza, uvik kontra, takva sorta

Kopirati
Drag cursor here to close