Extra Win

77 tisuća KM pripalo Mostarcu

Igrači mogu da se opuste i iz udobnosti vlastitog i toplog doma nestrpljivo u zimskim danima gledaju kuglice koje izlaze.
Lifestyle / Flash | 16. 11. 2017. u 21:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Wwin kladionica je još prošle godine svoje igrače obradovala nizom dodatnih "fantazija" poput Lucky Six Binga, Loto 5/48, Loto 5/20, Loto 10/20, a prilikom svakog izvlačenja na online platformi poznate kladionice nalaze se i prekrasne hostese.

Svi uvjeti za potpuno uživanje su se, dakle, stekli. Igrači mogu da se opuste i iz udobnosti vlastitog i toplog doma nestrpljivo u zimskim danima gledaju kuglice koje izlaze.

Igrati Lucky Six Bingo možete na dvije platforme, www.wwin.com i www.wwin-ba.com ali zamislite kakav je osjećaj imao sretni igrač čiji brojevi se nisu našli na kuglicama koje su 'ugledale svjetlo dana' u tom krugu.  Naizgled razočarenje, ali Wwin i Bingo pobrinuli su se da taj trenutak dugo pamti.

S obzirom na to da nije pogodio nijedan broj, njegov listić se našao među onim "luzerskim" koji dodatno sudjeluju u izvlačenju Extra Wina (Jackpota).

U Extra Winu (Jackpotu) je sretnom dobitniku Nedadu D. iz Mostara izvučeno svih šest brojeva i moglo je da počne slavlje, pošto je na njegov račun "doletjelo" čak nevjerojatnih 77.543,30 KM!

Kopirati
Drag cursor here to close