Ima 13 djece i 7 unuka

65-godišnja Njemica nosi četvorke

Lifestyle / Flash | 12. 04. 2015. u 19:14 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

65-godišnja Njemica, majka 13 djece i sedmerostruka baka, Annegret Raunigk je trudna i nosi četvorke.

Ukoliko trudnoću privede kraju, ovog ljeta bi ta njemačka nastavnica mogla postati najstarija majka četvorki, javljaju agencije.

Neobična priča pobudila je zanimanje njemačkih medija gladnih senzacionalizma, a dnevni list Bild ju je u nedjelju stavio na naslovnicu.

Iako već ima veliku obitelj, ta Berličanka nije oklijevala posljednjih godinu i pol ići u inozemstvo na brojne umjetne oplodnje kako bi ispunila želju najmlađe kćeri (9) koja želi malog brata ili sestru.

Posljednja oplodnja je nadmašila očekivanja s četiri oplođena jajašca. "To je svakako bio šok. Razgovarala sam s ginekologom, razmislila i donijela odluku", povjerila se Bildu, prenosi Hina.

Ta profesorica engleskog i ruskog u jednoj osnovnoj školi ove godine odlazi u mirovinu, ali ne brinu je ni godine ni komentari.

Njezini četvorci će krenuti u školu kada joj bude 71 godina. Annegret Raunigk nije prvi puta podigla prašinu svojim zakašnjelom trudnoćom. Već 2005. je privukla pozornost u Njemačkoj kada je 13. dijete rodila u dobi od 55 godina.

Do sada se njezina trudnoća odvija bez problema, a najveću opasnost za djecu predstavljao bi prerani porod.

Kopirati
Drag cursor here to close