Svečana akademija

50 godina izviđačkog odreda 'Stari grad' Mostar

Lifestyle / Flash | 25. 11. 2014. u 07:04 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Narodno pozorište bilo je domaćin obilježavanju 50 godina postojanja Odreda izviđača 'Stari grad' (nekadašnji OI Gojko Vuković'). Prepunu dvoranu pozorišta pohodili su nekadašnji članovi izviđača, te i oni sadašnji.

Pored domaćina ovoj svečanosti bili su prisutni i članovi i drugih odreda iz Mostara, Jablanice, Konjica, Sarajeva, Metkovića. Tijekom programa pročitana su imena onih koji su svojim trudom i zalaganjem pomogli rad izviđača, a uručene su im plakete i zahvalnice.

U sklopu ove manifestacije mnogi su se podsjetili kako je biti izviđač u nekim prošlim vremenima, a kako je to danas. Više puta istaknuta je potreba za pomoći ovom Odredu izviđača, jer oni nisu ni na kojem proračunu, te je samo djelovanje otežano zbog velikih izdataka.

Zabavni dio programa, svojim nastupom obogatili su članovi zbora IV. Osnovne škole iz Mostara, te članice plesnog studija 'Flash'. Također, svi posjetitelji su prilikom ulaska u zgradu pozorišta mogli vidjeti izložbu i brojne pehare koje su članovi ove izviđačke skupine osvojili u prethodnom razdoblju.

Kopirati
Drag cursor here to close