dolče i kabana

3D Floral Jacket: Melania Trump naprosto procvjetala na G7 samitu

Lifestyle / Flash | 29. 05. 2017. u 22:13 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Što će odjenuti jedna First Lady kad sa svojim suprugom dođe na sastanak koji se može nazvati ''vrh svih vrhova" - G7 samit?

Velika je vjerojatnoća da će iz ormara izvaditi nešto od talijanskih dizajnera ukoliko je taj susret ''sedam veličanstvenih'' negdje u Italiji.

Upravo je to bio slučaj protekloga petka u Cataniji, kada se Melania Trump ispred gradske vijećnice pojavila u cvjetnoj jakni slavne modne marke Dolce&Gabbana. Elegantna haljina koju je nosila ispod ovog kaputića jednostavno se učinila previše ''običnom'' u odnosu na ''ikebanu'' koja je krasila prvu damu Amerike.

Ovaj ''kaputić'' košta 37.500 eura, tako da netko s prosječnom plaćom u BiH ovo ne bi mogao kupiti bez svemirski naivnog žiranta.

Dizajnerski dvojac je ovu nesvakidašnju modnu kreaciju ukrasio 3D cvjetovima, i sve to od najfinije svile.

Nije baš puno vjerojatno da je Melania ovaj kaput platila iz svog novčanika, ako ništa - ono zbog činjenice da je Stefano Gabbana jedan od najoduševljenijih fanova Melanie Trrump.

Upravo zbog činjenice da su mnogi slavni modni kreatori odlučili javno bojkotirati par iz Bijele kuće, Gabbana je zbog svoje privrženosti Melanie Trump pretrpio dosta kritika. Bilo kako bilo, jedna pošiljka iz njegove ''modne kovačnice'' stigla je na pravu adresu, jer Slovenka doista blista u 3D cvjetnoj jakni.

Navečer je američki predsjednički par išao u grčki teatar u Taormini, a Melania je za tu prigodu odjenula blještavu haljinu, zakopčanu do grla, uz odgovarajuće cipele ukrašene štrasom. Ovaj put se par držao za ruke, jer nikad ne znaš koje od vas dvoje zna put do teatra...

Kopirati
Drag cursor here to close