Mladi Mjesec

3 znaka očekuje veliki uspjeh u veljači!

Bikovi, mladi Mjesec 9. veljače bit će u vašem sektoru karijere, što ukazuje na veliko unaprjeđenje ili novi zadatak.
Lifestyle / Flash | 26. 01. 2024. u 14:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladi Mjesec u ambicioznom znaku Vodenjaka u veljači donijet će velike promjene u poslovnu stvarnost mnogih horoskopskih znakova. Ali tri znaka dobit će posebnu pomoć Plutona i Venere s Marsom da naprave veliki proboj u karijeri, prenosi Atma.

Bik

Mladi Mjesec 9. veljače bit će u vašem sektoru karijere, što ukazuje na veliko unaprjeđenje ili novi zadatak. Suština je da će vaš vladar Venera biti u znaku Jarca koji je odgovoran za napredovanje i pod utjecajem Marsa dobit će puno energije za iskorak.

Važno je da je Uran, dispozitor mladog Mjeseca, u vašem znaku, što znači da će donijeti potrebu da promijenite svoj uobičajeni način djelovanja kako biste ostvarili svoj cilj.

Stoga će se novi cilj sigurno pojaviti pred vama, ali ćete ga morati postići koristeći apsolutno jedinstvene metode. Zato se početkom veljače možete odlučiti i za učenje.

Vodenjak

Mladi Mjesec 9. veljače je u vašem znaku, što bi moglo donijeti potpuno novi ciklus u vaš život.

Sunce i Mjesec bit će u kvadratu s Uranom u vašem sektoru doma i obitelji u vrijeme događaja pa ćete morati ozbiljno promijeniti svoje navike i kućnu rutinu kako biste ostvarili svoje profesionalne ciljeve.

Vi ćete to shvatiti kao krizu, budući da će Lilith biti u sektoru transformacije i čineći trigonski aspekt s Jupiterom i Uranom, donijet će strahove povezane sa strahom od gubitka uobičajenog načina života.

Ovan

Mladi Mjesec je u vašem timskom sektoru, što bi vam moglo donijeti novi tim na poslu, ali ovi ljudi su dijelom povezani s vašim prošlim vezama. Na primjer, stari kolega se može vratiti i ponuditi zajednički rad na novom projektu.

Također ćete biti više uključeni u aktivnosti koje zahtijevaju korištenje nekih inovativnih tehnologija i marketing zajednice.

Vjerojatno ćete razmišljati o pokretanju osobnih društvenih mreža i izraditi web stranicu za promicanje svojih usluga.

Kopirati
Drag cursor here to close