Nerazdvojni 2024. godine

2024. će za šest horoskopskih parova biti godina ljubavi

U 2024. zvijezde će se posložiti tako da će si neke od ovih kombinacija horoskopskih znakova osobito dobro pristajati
Lifestyle / Flash | 05. 01. 2024. u 16:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  2024. će za šest horoskopskih parova biti godina ljubavi

Gledamo li u novu 2024. godinu, već sada možemo predvidjeti jednu stvar: šest parova horoskopskih znakova bit će jednostavno nerazdvojni i zajedno će činiti pravi moćni par.  Ovih 6 parova horoskopskih znakova bit će nerazdvojni 2024. godine

Ovan i lav

Spoj sklopljen na nebu! Ovo se uistinu odnosi na ova dva vatrena znaka u 2024. godini. Oba će se partnera razumjeti i biti tu jedno za drugo, što god se dogodilo. Oboje imaju potrebu za puno potvrda ljubavi i osobito su dobri u ispunjavanju te želje.

Bik i rak

Razumijevanje, ljubav i poštovanje: To su kameni temeljci koji su i biku i raku najvažniji u vezama. Zemljani i vodeni horoskopski znak imaju najveće šanse da postanu nerazdvojni 2024. godine, jer su za ljubav spremni dati sve. Rak donosi bezuvjetnu ljubav dok bik daje apsolutnu odanost.

Blizanci i vodenjak

Ova dva horoskopska znaka vrlo su slična u nekoliko stvari: I jednom i drugom je potrebna velika mentalna stimulacija – ako ne mogu s nekim razgovarati o svemu i svačemu i puno se smijati ili redovito razmjenjivati kreativne ideje, on ili ona nisu opcija. Osim toga, oboje su vrlo ćudljivi i nestalni, ali se zato mogu dobro nositi s nedostacima drugoga.

Rak i škorpion

Rakovi su vrlo oprezni kada su u pitanju veze. Treba ti puno vremena da doista vjeruješ nekome i otvoriš se. Isto tako, škorpioni su introverti. Ali, kad se njih dvoje sretnu, odmah se osjećaju kao kod kuće. Njih dvoje mogu izgraditi nevjerojatno duboku međusobnu vezu koja nema premca. A strast jedno prema drugome, ili u odnosu na cilj, definitivno nije zanemarena u ovoj kombinaciji.

Vaga i strijelac

Ovo dvoje vole biti aktivni. Vrlo su društveni, puno putuju i vole isprobavati nove stvari. Ove strasti osiguravaju da vagi i strijelcu nikad nije dosadno i da je svaki dan avantura. U 2024. možeš očekivati godinu punu nezaboravnih trenutaka za dvoje.

Ovan i ovan

Ovdje je moćna energija u 2024. godini: Ovan i ovan mogu imati vrlo skladan odnos u nadolazećoj godini ako vode računa jedno o drugome i ne srljaju. Ali, ovaj divlji vatreni znak u konačnici više voli sve drugo nego dosadu, pogotovo kada je u pitanju ljubav!

Ove kombinacije znakova nikako se neće slagati u 2024.-oj

Rak i ovan nisu par iz snova, jer ovan je jednostavno previše temperamentan za osjetljivi vodeni znak. Jarac i strijelac također nisu spoj, kao što kombinacija bika i vodenjaka nije baš skladna. Sljedeće godine trebali bi izbjegavati dublju vezu.

Ovi znakovi će se na neko vrijeme razdvojiti od partnera 2024.-e

Strijelci su umorni od dugotrajnih veza, traže nešto novo i uzbudljivo i već su u potrazi. Vrlo je moguće da će ovaj horoskopski znak konačno podvući crtu 2024. godine. Djevice bi također mogle prekinuti vezu 2024. godine. Teže osobnom rastu u novoj godini, a ako će im veza smetati u tome, velika je vjerojatnost da će i oni prekinuti.

Kopirati
Drag cursor here to close