Preko mikrofona

VIDEO | Mamić predvodio molitvu krunice u Međugorju

Na snimci se ne može vidjeti Mamić, no čuje se njegov prepoznatljivi glas.
Kultura / Vjera | 05. 07. 2018. u 09:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Zdravko Mami u Međugorju

Splitski gradski vijećnik Martin Pauk snimio je Zdravka Mamića koji je u Međugorju u subotu vodio molitvu krunice u okupljenom mnoštvu i poslao snimke Dalmatinskom portalu.

''Zdravko Mamić među okupljenim mnoštvom u Međugorju na mikrofonu vodi molitvu krunice. Ako krene danas, treba moliti pokoru još nekih 150 godina da iskupi grijehe'', komentirao je Pauk, prenosi 24sata.hr. 

Doduše, na snimci se ne može vidjeti Mamić, no čuje se njegov prepoznatljivi glas.  

Podsjetimo, Županijski sud u Osijeku za Mamićem je raspisao međunarodnu tjeralicu pošto je pobjegao iz Hrvatske uoči izricanja prvostupanjske presude kojom je osuđen na šest i pol godina zatvora.

No, Mamić u Međugorju nema previše razloga za brigu jer tužiteljstvo Bosne i Hercegovine ocjenjuje da nema uvjeta za izručenje Hrvatskoj i takvo mišljenje proslijeđeno je Sudu BiH koji treba donijeti konačnu odluku o takvom zahtjevu hrvatskog pravosuđa.

Pozivajući se na svoje neimenovane izvore u državnom tužiteljstvu list navodi da je u utorak poslan prijedlog Sudu BiH da se odbije zahtjev za izručenje bivšeg izvršnog direktora Dinama koji je pred sudom u Osijeku nepravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora.

Kopirati
Drag cursor here to close