Bratovština Sv. Stjepana Prvomučenika

Raspored korizmenih tribina

Bratvoština sv. Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići poziva sve na Korizmenu humanitarnu akciju prikupljanja nekvarljivih prehrambenih proizvoda za djecu u Majčinu selu u Međugorju.
Kultura / Vjera | 06. 03. 2019. u 16:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bratovština Sv. Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići, koja ove godine slavi 20. godina svoga rada, izdala je raspored korizmeni tribina.

Petak, 15. ožujka

U 20 sati u starom župnom dvoru u Gorici održat će se korizmena tribina na temu Zagledani u Ljubav Raspetu. Tribinu će održati fra Kristian Stipanović, gvardijan i župnik u Imotskom.

Petak, 22. ožujka

U 20 sati u starom župnom dvoru u Gorici korizmenu tribinu na temu Kako patnja može biti pozitivna! Održat će s. Dominika Anić, članica Školskih sestara franjevki Provincije Svete obitelji u Mostaru. Trenutačno na službi u Bijelom Polju.

Petak, 29. ožujka

U 20 sati u starom župnom dvoru u Gorici održat će se korizmena tribina na temu Kršćani Bliskog istoka - Isusovi zemljaci, i njihova tragična sudbina. Tribinu, s video i foto prezentacijom, održat će đakon o. Livio Tomislav Marijan, kancelar križevačke eparhije.

Petak, 5. travnja

U 20 sati u starom župnom dvoru u Gorici na tribini o temi ''Svjedočanstvo života, ili moj životni put od Australije do Međugorja i Hercegovačke franjevačke provincije'' govorit će fra Anthony Toni Burnside, svećenik fratar na službi u Šuici.

Subota, 6. travnja

U 19 sati u staroj crkvi u Gorici održat će se korizmeni koncert pod nazivom Kada bude Tilo ʼmriti... – pučka korizmena pivana baština Omiša i okolice. Koncert će izvesti Klapa Pasika, župa sv. Mihovila Arkanđela, Kostanje, zatim Pučki pivači, župa sv. Luke Evanđelista, Kučiće i Muška pivačka skupina Cantores Almissum iz župe sv. Ivana Nepomuka, Omiš.

Bratvoština sv. Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići poziva sve na Korizmenu humanitarnu akciju prikupljanja nekvarljivih prehrambenih proizvoda za djecu u Majčinu selu u Međugorju. Pomoć će se prikupljati u razdoblju od četvrtka 4. travnja do nedjelje 7. travnja u Starom župnom dvoru u Gorici u vremenu od 18 do 20 sati.

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close