Ramazan u Mostaru

Poziv mladima na zajednički iftar ispod Starog Mosta

Za navedeni iftar prijave su obvezne!
Kultura / Vjera | 16. 04. 2022. u 11:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu programa ''Ramazan u Mostaru'', koji se organizira ispred Grada Mostara, Kluba vijećnika Bošnjaka u Gradskom vijeću, Medžlisa Islamske zajednice, Centra za kulturu i BZK ''Preporod'', planiran je Omladinski iftar u utorak, 19.4.2022. godine, na platou ispod Starog mosta, a prijave su otvorene za sve!

Za navedeni iftar prijave su obvezne!

Građani se mogu prijaviti na linku:

https://forms.gle/xHwQFBooq5kvxAky8, porukom ili pozivom na broj +38761060322.

Za ovaj događaj organizatori poručuju : ''Ne propustite da iftarimo zajedno u prelijepom okruženju Starog mosta u Mostaru i pošaljemo poruke mira i tolerancije iz Mostara''

Očekujemo vas!

Budite  dio lijepe priče ''Ramazan u Mostaru''!

Iz Organizacijskog odbora ''Ramazan u Mostaru'', najavljuju i velike događaje na Trgu Musala i Centru za kulturu u periodu od 23. travnja do 2. svibnja.

Najjezgrovitiji sadržaj počinje  koncertom Armina Muzaferije, 23. travnja poslije iftara.

Na Trgu Musala građane očekuje posebno osvjetljeni ambijent, sa promenadom i izlagačima koji će građanima Mostara predstaviti svoje proizvode, zajedno se častiti slasticama i uživati u sadržajima za djecu i mlade. Svi sadržaji su planirani u periodu nakon iftara.

Na Trgu Musale održat će se događaji i koncerti Mustafe Isakovića, Selme Droce i Adnana Pajevića, zajednički veliki iftar za Mostarce sa preko 1.000 posjetitelja i koncert učenika osnovnih škola  uoči 27.noći Lejletul-kadr, te Bajramski koncert grupe Divanhana koji će biti održan 2. svibnja u Centru za kulturu''.

Kopirati
Drag cursor here to close