Radost Kristova rođenja

Ponoćnom misom obilježen Božić u Jablanici

Don Marko Šutalo, jablanički župnik, kazao je kako je župa u Jablanici jedna mala zajednica koja se na poseban način raduje velikom Isusovom blagdanu
Kultura / Vjera | 25. 12. 2017. u 17:08 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vjernici katoličke vjeroispovijesti, ponoćnom misom u crkvi Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije u Jablanici, dočekali su blagdan Božić.

Don Marko Šutalo, jablanički župnik, kazao je u izjavi za medije kako je župa u Jablanici jedna mala zajednica koja se na poseban način raduje velikom Isusovom blagdanu, koji je u čitavom svijetu najprije blagdan mira.

''I dan danas Isus donosi poruku mira i prenosi je preko nas vjernika. Svim vjernicima katolicima želim čestitati Božić riječima na dobro vam došao Božić, sveto porođenje Isusovo, a svim ljudima dobre volje, koji su u ove dane došli svojim obiteljima iz različitih dijelova svijeta, neka ih novorođeni Isus osnaži i ohrabri na njihovom životnom putu.

Ovu prigodu koristim kako bih i svim građanima čestitao Novu 2018. godinu, neka ih prati Božiji blagoslov, i na njihovom životnom putu, u radu, neka sve njihove korake blagoslovi kako bi i ovaj naš kraj, ovaj grad i naša zemlja svakim danom bila što sretnija'', poručio je don Marko Šutalo.

Kopirati
Drag cursor here to close