Novo vodstvo

Održana izborna skupština HKZ Troplet

Kultura / Vjera | 26. 05. 2012. u 12:39 M.U.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak 24. svibnja u Mostaru je održana Izborna skupština Hrvatske kulturne zajednice Troplet, priopćeno je. Program je započeo misom zahvalnicom nakon čega je uslijedila Skupština.

Na početku skupštine predstavljeno je izvješće o radu, od osnutka Zajednice do danas, u kojem je se osvrnulo na nemali broj realiziranih akcija i projekata na kulturnom, socijalnom, edukativnom, humanitarnom, preventivnom, informativnom i izdavačkom području.

Nakon usvajanja izvješća održan je izbor novih članova za upravna tijela Zajednice. Za novog predsjednika – Tropletnika na mandat od tri godine izabran je Miroslav Nikolić a za potpredsjednike i Pleternike triju Pletera: DOM I DOMOVINA, ČOVJEK I OBITELJ I HRVATSKA MLADEŽ izabrani su Željko Obradović, Valentina Biloš i don Krešo Puljić. Uz predsjedništvo su formirani Upravni i Nadzorni odbor a izabrano je i novo tajništvo Zajednice.

Po završetku glasovanja i izbora novih članova za upravna tijela predstavljen je i novi – vrlo ambiciozan i bogat program za naredno razdoblje koji iznova obiluje raznovrsnim i vrlo vrijednim projektima i aktivnostima. Predloženo je i usvojeno skoro formiranje stručnih i tematskih povjerenstava koja će biti zadužena za organizaciju pojedinih aktivnosti. Spomenuta povjerenstva će se formirati od sadašnjih i novih članova koji će svojom stručnošću i entuzijazmom doprinositi kvaliteti novih programa i planiranih aktivnosti.

Nakon službenog dijela članovi su se zadržali u zajedničkom druženju i neslužbenom razgovoru, razmijeni iskustava i razradi novih ideja. Novoizabrani predsjednik je u ime Upravnog odbora za idući tjedan najavio konstituirajuću sjednicu na kojoj će se krenuti u razradu i realizaciju planiranih aktivnosti.

Ne ljubimo riječju i jezikom, već djelom i istinom – slogan je HKZ Troplet.

"Svi oni koji nam se žele priključiti to mogu učiniti putem e-maila na [email protected] ili telefonski na broj 063 327 080", istaknuli su iz "Tropleta".

Kopirati
Drag cursor here to close