"Zar je ljubav spala na to?"

O teologiji tijela naučite u mostarskoj Katedrali

Osim kroz poučno predavanje, mladi će imati priliku mnogo toga naučiti i saznati primjerice o odnosu prema svom tijelu, ljubavnim vezama, brakovima i samačkom životu.
Kultura / Vjera | 25. 04. 2023. u 08:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Biskupijski duhovni pokret mladih, "Mi ViDiMo", organizira tribinu za mlade pod nazivom "Zar je ljubav spala na to?".

Tribina će se održati u četvrtak, 27. travnja, s početkom u 20h, u prostorijama Katedralne dvorane u Mostaru.

Gost predavač, salezijanac i studentski kapelan, don David Leskovar u svome izlaganju dotaknut će se gorućih tema u okviru Teologije tijela koja se, u svom najširem smislu, odnosi na nauk o tijelu i ljudskoj spolnosti o kojem je vrlo rado govorio i sveti Ivan Pavao II.

Osim kroz poučno predavanje, mladi će imati priliku mnogo toga naučiti i saznati primjerice o odnosu prema svom tijelu, ljubavnim vezama, brakovima i samačkom životu i u dijelu tribine koji je rezerviran za postavljanje pitanja gostu predavaču, što uvijek izazove posebnu pažnju publike.

Tribinu za mlade će također upotpuniti i prigodne izvedbe dramske sekcije pokreta mladih te glazbena pratnja mladih zbora 'Spas' iz Zagreba.

Također, iz duhovnog pokreta naglašavaju kako će okupljeni mladi na tribini imati priliku kupiti karte za veliki humanitarni koncert duhovne glazbe, 'Vjerujem', koji će se održati 10. lipnja na Stadionu pod Bijelim brijegom. Cijena karte iznosi 15 konvertibilnih maraka.

Na koncertu će nastupiti velika imena iz svijeta duhovne glazbe kao što su Alan Hržica, fra Marin Karačić, Vanesa Mioč te biskupijski zbor mladih, 'ViDeMus', a sav ostvareni prihod od prodaje karata namijenjen je za projekte Caritasa u Mostaru i Doma 'Marija – Naša nada' u Širokom Brijegu koji se odnose na djecu s poteškoćama u razvoju.

Kopirati
Drag cursor here to close