Plemenito cilj

Medžlis Islamske zajednice Tomislavgrad darovao sanitetsko vozilo Domu zdravlja

Kultura / Vjera | 08. 03. 2022. u 17:36 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Medžlis Islamske zajednice Tomislavgrad, na inicijativu grupe džematlija iz tomislavgradskog naselja Stipanjići, nabavio je sanitetsko vozilo marke Mercedes tip Sprinter 319 CDI za potrebe Doma zdravlja Tomislavgrad.

Ključevi novog vozila danas su na prigodnoj svečanosti uručeni ravnateljici Doma zdravlja Tomislavgrad Ivanki Živković, koja je istaknula kako će ova donacija znatno poboljšati vozni park Službe za hitnu medicinu.

''Iza svakog plemenitog cilja stoje čvrstina, odlučnost i ustrajnost, a naš je cilj pružiti svojim pacijentima, što kvalitetniju medicinsku pomoć. Samo veliki ljudi mogu svojim sugrađanima podariti ovako vrijednu donaciju'', poručila je Živković.

Ona je uime svih uposlenika Doma zdravlja te njihovih pacijenata zahvalila Medžlisu Islamske zajednice Tomislavgrad i grupi džematlija iz Stipanjića na nesebičnom zalaganju kako bi se ova donacija ostvarila.

Pored predstavnika Doma zdravlja i Medžlisa Islamske zajednice današnjoj svečanosti nazočio je i općinski načelnik Ivan Buntić.

Kopirati
Drag cursor here to close