Široki Brijeg

Iz tiska izašao novi broj lista ''Franjinim stopama''

List ''Franjinim stopama'' možete nabaviti svaku večer tijekom Devetnice ispred crkve u Širokom Brijegu.
Kultura / Vjera | 09. 08. 2018. u 09:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz tiska je izišao novi broj lista ''Franjinim stopama'' u kojem između ostaloga možete pronaći tekstove i meditacije posvećene Marijinu Uznesenju.

O Mariji koja je uznesena na nebo pišu fra Ante Marić, Marija Zelenika i č. s. Mirjam Spajić, a uz blagdan naše Zaštitnice u listu predstavljamo Gospino vrilo na Orovniku - najstarije marijansko svetište u Hercegovini .

Na stranicama lista nalaze se i vijesti o oblačenju, zavjetovanju, ređenju , proslavi mladih misa i svećeničkih jubileja fratara hercegovačke provincije, a mladomisnik fra Antonio Musa, piše crticu o svom putu do svećeništva.

U rubrici Život u obitelji fra Mladen Rozić naglašava kako je Bog stvorio muško i žensko da budu jedno, a doktorica Melanie Kvesić piše o majčinom mlijeku kojega naziva bijela krv.

U rubrici Svjedoci govore, o svom životu progovorile su č. s. Lucijana Kraljević te članica OFS-a Čitluk, s. Jasna Dankić, a o Evanđelju u medijima piše fra Ivan Matić.

Posljednje stranice lista ispisala je naša Boška, a ovaj put pisala je o ''svickon nogometu'', ''rvackin kockicama'' i Daliću.

List ''Franjinim stopama'' možete nabaviti svaku večer tijekom Devetnice ispred crkve u Širokom Brijegu, priopćeno je iz Uredništva lista.

Kopirati
Drag cursor here to close