Velikodušni Framaši

Humanitarna Božićna tombola Frame Mostar

Frama Mostar ovim putem svim ljudima dobre volje želi čestit i blagoslovljen Božić te obilje Božjeg blagoslova u Novoj 2018. godini. Do idućeg susreta, mir vam i svako dobro.
Kultura / Vjera | 19. 12. 2017. u 00:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Frama Mostar, već tradicionalno pred Božić organizira Božićnu tombolu otvorenog tipa, u franjevačkom samostanu sv.Petra i Pavla u Mostaru.

Foto:Frama / Svi su dobro došli na humanitarnu tobmolu

Ovogodišnja tombola održana je sinoć u 19:30 sati u prepunoj dvorani ispod Mostarskog zvonika mira. Mnogobrojni posjetitelji mogli su uživati u predivnoj večeri u kojoj su mogli osvojiti preko 300 vrijednih nagrada sponzora, ukoliko su bili sretne ruke. Za sve one koji nisu imali te sreće, Frama Mostar je pripremila utješne nagrade. Na pauzama su se posjetitelji mogli okrijepti uz hranu i piće koje su pripremili framaši, a za glazbenu točku se svojim pjevanjem pobrinuo zbor Frame Mostar.

''Želimo svim dobitnicima da kvalitetno iskoriste svoje nagrade, a svima ostalima više sreće iduće godine. Ovim putem se zahvaljujemo i svim našim dobročiniteljima, bez kojih se ova tombola ne bi mogla ni održati.

Frama Mostar ovim putem svim ljudima dobre volje želi čestit i blagoslovljen Božić te obilje Božjeg blagoslova u Novoj 2018. godini. Do idućeg susreta, mir vam i svako dobro'', navedeno je u priopćenju Frame Mostar.

Foto: Frama / :)
Kopirati
Drag cursor here to close