Goranci

Blagdan sv. Josipa Radnika na Groblju mira na Bilima

Crkvu Svetoga Josipa Radnika na Groblju mira 2016. godine blagoslovio je biskup mostarsko-duvanjski i trebinjsko-mrkanjski msgr. Ratko Perić
Kultura / Vjera | 26. 04. 2022. u 12:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Umjesto 1. svibnja u povodu blagdana Svetog Josipa Radnika, ove godine zbog blagoslova polja u župi Goranci na čijem se ozemlju nalazi Groblje mira, sv. misa će na njemu biti dan prije, 30. travnja, u 12:00, a predvodit će je biskup dr. Franjo Komarica.

Podsjetimo, crkvu Svetoga Josipa Radnika na Groblju mira 2016. godine blagoslovio je biskup mostarsko-duvanjski i trebinjsko-mrkanjski msgr. Ratko Perić. Od tada se sv. misa zadušnica za sve pobijene, mučenike, održava oko blagdana svetog Josipa Radnika na Groblju mira.

''Ovom sv. misom ćemo ujedno otvoriti razdoblje događanja na Groblju mira i nastaviti u ovom duhu kako bismo na dostojan način očuvali žrtvu i mučeništvo naše pobijene braće i sestara. Pozivaju se vjernici da, ukoliko su u mogućnosti, dođu na ovu sv. misu kako bismo se zajedno okupili u molitvi, s posebnim naglaskom sjećanja na naše pokojne, na žrtve svih ratova, buna i zlosilja'', kazali su u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close