Prodajna izložba

'Zrake' udruga koja kroz kreativnost potiče razvoj duhovne svijesti

Kultura / Umjetnost | 12. 02. 2014. u 17:43 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'Duhovni put oslobađa kreativnost' moto je Udruge za poticaje i razvoj duhovne svijesti 'Zrake' koja se u srijedu predstavila u HKD Napredak.

Ova udruga pod simboličnim i svijetlim nazivom, u današnjem 'tmurnom vremenu' je na večerašnjoj prodajnoj izložbi predstavila kreativne umjetničke radove svojih članica. Na izložbi su se mogle naći umjetničke slike, kipovi, nakit, odjeća, torbe… a to je sve napravljeno vrijednim rukama članica udruge Zrake.

''Cilj djelovanja ove udruge je da primjenom provjerenih znanja i iskustva iz različitih područja pokrenemo svjesnost o načinu života, uključujući brigu o vlastitom zdravlju i kvaliteti života. Naše radionice i predavanja su usmjerene ka vrijednosti i važnosti duha u svakodnevnom životu. Kreativno otkrivanje je duhovni proces koji se može naučiti i koji se može pratiti. Na radionicama učimo osloboditi kreativnost'', rekla je za Bljesak.info Jadranka Zelenika, predsjednica ove udruge, te je nadodala da su svi bez obzira na životnu dob ili spol dobrodošli u 'Zrake'.

Ovom prigodom Zelenika se zahvalila i fra Andriji Nikiću, predsjedniku 'Napretka' koji je prepoznao njihov rad i omogućio im da se predstave.

''Ja se divim ovim ženama, koje su otkrile svoje talente te su na svoj način predstavile svoje radove našoj javnosti'', rekao je fra Andrija Nikić.

Kopirati
Drag cursor here to close