Zajednička zabava za sve

Uskoro počinje studentski festival 'Motus! Fest'

Kultura / Umjetnost | 25. 06. 2012. u 10:34 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

MOtus! fest (lat. motus - pokret) je mladi mostarski festival urbanih sadržaja, događaj koji za cilj ima skupiti različita alternativna kulturna strujanja u Mostaru, državi, ali i šire, na jedno mjesto, te naravno afirmaciju istih među lokalnom publikom.

Organizaciju MOtus! festivala čine mladi ljudi, mostarski studenti imuni na nacionalna tagiranja svega u gradu koji pozivaju svoje kolege, ali i sve mlađe i sve starije na pokret, dijalog, druženje ili barem zajedničku zabavu uz raznolikost i zanimljiv program, a ulaz na ovaj fest je besplatan. Projekt je podržan od strane British Councila i OKC-a Abrašević.

Drugo izdanje MOtus! festa činit će četiri dana raznolikog sadržaja:

U srijedu, 27. 6. u 20 sati biti će otvorene dvije izložbe  ‘Psihoanalitičko poimanje snova kroz lični likovni izraz’ sarajevskog autora SAŠE DŽINE i ‘Retrospektiva stripova 1995. - 2000.’ splitskog autora FRANKA BUŠIĆA.

Nakon toga u 21 sat biti će održana književnoumjetnička večer DADAnti Udruge za promicanje eksperimentalne umjetnosti iz Splita, nakon čega će se svi moći zabaviti uz  DJ program koji počinje u 22 sata.

U četvrtak, 28. 6. u 18 sati biti će održana Tribina pod nazivom ‘Demo scena', nakon toga u 21 sat početi će koncert mostarske hip hop scene Hightime, Sharr Matt & GDA, Revolucija, a ulaz će biti besplatan. 

Novo zajedništvo, je naziv tribine koja će biti održana 29. lipnja u petak, u 18 sati, nakon čega će biti održan koncert bendova Naksut vesert iz Zenice, Goribor (Bor), a cijena ulaznice je 10km

U subotu 30. lipnja, završnu noć MOtus! festivala u 21 sat će početi koncerti grupa Kilarope iz Mostara, Fraktura pupka iz Imotskog, Komorat iz Zenice, a ulaz je besplatan.

 

Kopirati
Drag cursor here to close