Mali talenti

Likovna kolonija ''Brijeg'' organizirala dječju izložbu slika

Prepuna širokobriješka Narodna knjižnica dokaz je koliko su roditelji, voditelji i polaznici dali truda i vremena kako bi njihovi radovi našli mjesto na zidu.
Kultura / Umjetnost | 06. 06. 2019. u 09:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Narodnoj knjižnici Široki Brijeg održana izložba slika polaznika dječjih likovnih radionica u organizaciji likovne kolonije "Brijeg".

Tijekom programa prisutne su pozdravili voditelji radionica Srećko Slišković i Anđelka Hrkać. Izrazili su veliko zadovoljstvo zbog izloženih radova, a poruka je bila kako slika govori više od riječi.

Večer su posebno uveličali polaznici koji su recitirali pjesme, a također je otpjevano par glazbenih brojeva uz pratnju gitare.

Foto: Grad Široki Brijeg / Ilustracija

Na večerašnjoj izložbi sudjelovalo je preko 60 polaznika sa svojim radovima, a kako i ime izložbe kaže, dječja radionica, svi su učenici osnovnih škola sa području Grada Širokog Brijega. Prepuna širokobriješka Narodna knjižnica dokaz je koliko su roditelji, voditelji i polaznici dali truda i vremena kako bi njihovi radovi našli mjesto na zidu.

Uistinu predivna umjetnička večer, a izloženi radovi mogu samo potvrditi kako je Široki Brijeg potvrdio svoj status kulturnog središta, navodi se u priopćenju Grada Široki Brijeg.

Izložbu je otvorenom proglasio Toni Galić, savjetnik za odnose s javnošću gradonačelnika Širokog Brijega, koji je čestitao polaznicima, voditeljima radionica i roditeljima  na uloženom trudu i poticanju kreativnog razvoja.

Kopirati
Drag cursor here to close