Crtanje

Klub Mostrip objavio poziv za radionice 'Naša zajednička budućnost u Mostaru'

Poziv za prijave je otvoren je do 17. rujna, a prva radionica održat će se 21. rujna u 18 sati u Narodnoj knjižnici HNŽ-a (prostorije u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače).
Kultura / Umjetnost | 08. 09. 2023. u 13:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Klub Mostrip – Mostar poziva sve zainteresirane da se prijave na radionice "Naša zajednička budućnost u Mostaru" na kojima će imati priliku naučiti neke od vještina u crtanju.

Poziv za prijave je otvoren je do 17. rujna, a prva radionica održat će se 21. rujna u 18 sati u Narodnoj knjižnici HNŽ-a (prostorije u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače).

Aktivnost se odvija u okviru projekta "Naša zajednička budućnost u Mostaru" kojega implementira Klub Mostrip – Mostar.

Ovaj projekt financijski je podržan kroz projekt Mostar – Prostori koji pokreću, a implementira ga People in Need te financira Vlada Ujedinjenog Kraljevstva.

Foto: PR / Klub Mostrip otvorio poziv za radionice ''Naša zajednička budućnost u Mostaru''

Neke od vještina koji će zainteresirani moći naučiti na radionicama su kreiranje likova s različitim osobinama, crtanje tijela u različitim položajima, pokret u stripu, tuširanje stripa, priprema crteža za koloriranje na kompjuteru, izrada naslovnice stripa, izrada stripa od 2-3 sličice, bez riječi, temeljenog na gegu, crtanje stripa uz već pripremljen scenarij i druge vještine crtanja.

Osim toga, planirano je sudjelovanje polaznika radionica na 8. mostarskom strip vikendu, te izložba radova polaznika radionice.

Uz sve navedeno, svi sudionici radionica dobiti će certifikat o sudjelovanju na radionicama, a najbolji radovi dobiti će vrijedne nagrade.

Svi zainteresirani između 13 i 25 godina starosti mogu se prijaviti putem e-mail adrese: [email protected] ili putem facebook stranice Mostrip.

Kopirati
Drag cursor here to close